sâmbătă, 23 aprilie 2016

Liga A. AFC Brebu - FC Băneşti 1-0

Fără a asista la un meci extraordinar din punct de vedere tactic sau al spectacolului sportiv, întâlnirea de la Brebu s-a remarcat prin ardoare. Iar brebenii au părut ceva mai determinaţi, plusul lor concretizându-se în raportul de joc la rubrica goluri prin reuşita nou-venitului în această săptămână, Bogdan Ion Dumitru (a nu se confunda cu Bogdan Gabriel Dumitru). Băneştenii au acuzat absenţa lui Gânju (care a jucat ân această dimineaţă pentru selecţionata de amatori care a câştigat campionatul naţional şi ne va reprezenta în Europa, în Cupa Regiunilor). În plus, după numai 5 minute, coordonatorul de la mijlocul terenului pentru oaspeţi, Bogdan Ilioiu, s-a accidentat, fiind înlocuit cu Budileanu.
La fluierul arbitrului Andrei Moroiţă s-au aliniat formaţiile:
AFC Brebu: Stănulescu - Piciu, Dragomir, Zamfir, Ciobotaru - Pancovici, Bunea, BI Dumitru, BG Dumitru - Codreanu, Marcu. Au mai jucat: Pârvu, Rada. Antrenor: Robert Săvulescu.
FC Băneşti: Stroescu - Nichifor, G. Radu, Popa, G. Dumitru - Ilioiu, Burloiu, Băcioiu, Stăncescu - Petrescu, Turcu. Au mai intrat: Budileanu, Ene, Tandalache, Sintulescu. Antrenori: Ion Burchi, Roberto Opatchi.
Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

14 comentarii:

  1. Ilioiu ca Simona Halep ,accidentat tot timpul .Ii fraiereste pe gusati!

    RăspundețiȘtergere
  2. valoarea inseamna cuvinte!!!hai BREBU si nu renuntati la ce ati inceput!!!tot asa c azi

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice echipa de fotbal mai si pierde, nu-i nimik baieti capu sus, dc unii v-au criticat dupa meci de la noi din conducere pt k nu inteleg k in fotbal se mai si pierde, eu inteleg si sunt alaturi de voi si sper sa fiu dupa operatia asta grea, langa voi pe gazon cat mai repede! Va sustin si va apreciez! Mugurel Negreanu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un mic blatisor..doar au fost colegi antrenorii..

    RăspundețiȘtergere
  5. Săvulescu și blaturile! Cate ai sa faci baaa ?!? Ca tot în Super liga ajungi! !! Tot akolo o sa ramai. Rușine Burchi! Ești om slab . Păcat ca îți dai chiloții jos pt o echipa ca Brebu . Rușine Rușine BLATISTILOR !!! Rușine Bănești! !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Rusine burchi.faci ce faci si te pui capra....rusine....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule cred ca tu ai mai putina minte decât o capra dacă afirmi asa ceva. Te asigur eu ca Burchi nu a dat niciun meci lui brebu niciodată și nu e normal ca un nimeni ca tine sa ia din munca de ieri a jucătorilor. Ar fi ok din partea celor neutrii prezenți ieri la meci să-și dea cu părerea despre ce au văzut pe teren ca sa nu mai apară pe aici niște astfel de anonimi. Pana Octavian.

      Ștergere
    2. Nici vorba de blat.Au jucat extraordinar brebu.niciun meci nu seamana cu celalalt.valeni 1-0 paulesti.paulesti 6-0 cornu.valeni 2-6 cornu.
      Orice e posibil,mai ales aici in judet.

      Ștergere
  7. Brebu nu are bani sa isi plateasca propii jucatori dar sa mai faca si blaturi...au fost mai buni ca banesti au jucat cu ambitie mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai fraierilor intrebati-l pe Ilioiu cat a costat "accidentarea".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca o echipa sta intr'un singur jucator?

      Ștergere
  9. da ma..sigur a fost pe corecte...v-a batut breaza cu nemancatu de vintila care i-a facut otita lu militianu ala de pe fund si ii bateati voi pe banesti pe corecte. hai mai copii cantati la alta masa. gabriel

    RăspundețiȘtergere