sâmbătă, 23 aprilie 2016

Liga A. AS Tufeni - Astra II 1-1

"Satelitul" Astrei a poposit în această dimineaţă la Tufeni, acolo unde trupa lui Robert Stoica (foto) a dat o replică foarte bună. Gazdele au deschis scorul destul de repede, prin Iordache, dar s-au văzut egalate după o acţiune colectivă de atac a ploieştenilor. Ambele echipe şi-ar fi putut apropia victoria, gazdele ratând cea mai mare ocazie, în ultimele secvenţe ale jocului, într-o ocazie rarisimă de singur cu portarul. În cele din urmă, o remiză echitabilă, după cu m recunoaştea cu fair-play la final şi tehnicianul gazdelor, Robert Stoica: "Consider că a fost un rezultat echitabil, dar dincolo de rezultat m-a încântat realmente cea ce au făcut cei de la Astra - o echipă de copii, cu un fotbal de calitate, un adevărat spectacol sportiv".
La fluierul arbitrului câmpinean Mihai Amorăriţei, AS Tufeni a aliniat următorul "11": Filoti - A. Ştefan, Braşoveanu, Iordache, Mocanu - Anghel, Bălănică, Bridinel, Ţânţaru, Ursea - Brebenel. Au mai jucat: Dincă, Ariciu şi Vişan.
Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

Un comentariu:

  1. Robert este fair play sa nu jignesti adversarul....,dar sincer este foarte nepotrivit sa spui ca echipa adversa te-a incantat cu jocul aratat!!!!!!! Pai cu jucatorii tai cum ramane.....,normal ei sunt prioritari si adversarul trebuie doar respecta nimic mai mult.Tufenari vin dupa servici fata de copii aia care se antreneaza in fiecare zi si care sigur au alte conditii. Oricum felicitari pentru rezultatele realizate si sper ca sezonul urmator sa fie cel putin ca acesta.

    P.S. Luatii bani lui Enescu :)))))))))))))

    Cu respect,
    Vali Negoita

    RăspundețiȘtergere