duminică, 2 aprilie 2017

Liga A, etapa a 20-a, rezultatele complete şi clasamentul

Duminică dimineaţă a avut loc ultimul meci al etapei a 20-a, în condiţiile în care jocul de la Măneciu a fost amânat. Rezultatele complete şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

4 comentarii:

  1. Salut.
    Oare ce mai scrie d-ul Trestioreanu acum de Blejoi ???
    K a avut numeroase ocazii,k a ratat,k......din pacate doar dansul vede o echipa buna la Blejoi....vorba lui Mircea Bagaragiu(crainic Petrolul )....Petrolul 5.....blejoiul "TOT NIMIC"..acum la Banesti au vazut toti de ce lumea le spune PETROLUL 2 ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la capiatala culturala europeana Ploiesti au sarit ca arsi ca au fost injurati de cei de la Banesti..si i-au facut tarani si in toate felurile. Pai marea galerie de la Petrolul cand injura pe toata lumea, cand au intrat pe teren la maneciu. Baietii...noi suntem tarani de la tara...voi sunteti de la oras si asta spune multe.

      Ștergere
  2. Felicitari Visan , a schimbat tot la Banesti, este o placeresa mergi sa vezi o echipa care este preocupata doar de fotbal! Am inteles ca si atmosfera in vestiar esteimpecabila si asta spune multe despre valoarea lui ca antrenor. Pe mine unul m a castigat ca suporter. BOGDAN

    RăspundețiȘtergere
  3. Da la Banesti este cea mai buna echipa ever hai Banesti

    RăspundețiȘtergere