duminică, 23 iulie 2017

CS Câmpina va juca în Liga A. Petrolul Băicoi în Superligă

Chiar dacă s-a stabilit deja programul Ligii A, efectuându-se deja şi tragerea la sorţi pentru stabilirea programului fiecărei etape în parte, în bun tradiţie a fotbalului românesc, tot mai apar modificări în componenţa eşalonului de elită al judeţului.
După ce AS Măgura Trestioara a realizat o manevră prin care locul său în Liga A a fost preluat de CSO Slănic, un pas similar are în prim-plan pe CS Câmpina. La AJF Prahova s-a perfectat "tranzacţia" următoare: Petrolul Băicoi va juca în Superliga B în locul formaţiei CS Brazi, care s-a retras, iar locul formaţiei Petrolul Băicoi în Liga A a fost luat de CS Câmpina. Voi reveni cu detalii.
Până atunci, vă reamintesc că în prima etapă a Ligii A, din 19-20 august, CS Cîmpina ar urma să joace în deplasare la AS Tufeni, o formaţie care nu se simte nici ea prea bine, mai ales că nu a încheiat sezonul trecut decât în acte, pe teren jucând de fapt una dintre echipele de juniori de la Petrolul 95 Ploieşti. Ştiu, e complicat, dar ăsta este fotbalul de la noi!

2 comentarii:

  1. Dezinformare totala! CSC va juca in campionatul rezervat echipelor de juniori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata, i-a dat Fratila suta de milioane lui Spiridon?

    RăspundețiȘtergere