miercuri, 25 octombrie 2017

Haţegan a arbitrat perfect semifinala Brazilia - Anglia 1-3, la Mondialul under 17 din India

Ovidiu Haţegan a avut o prestaţie ireproşabilă la semifinala Cupei Mondiale under 17 din India, Brazilia - Anglia 1-3. Disputată la Calcutta, pe un stadion superb, în faţa a peste 63.000 de spectatori, semifinala a fost spectaculoasă, o contribuţie importantă la fluenţa partidei având-o şi arbitrul român.
Discret, dar ferm, a controlat excelent jocul, dar i-a lăsat şi pe jucători să se desfăşoare. A intervenit doar atunci când a fost nevoie, exact şi eficient.
Haţegan a arătta 4 cartonaţe galee (câte două în dreptul fiecărei formaţii) şi a fluierat 21 de faulturi (11 comise de brazilieni, 10 de englezi). Asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, şi ei cu o prestaţie fără cusur, au avut de semnalizat 4 ofsaiduri (unul pe atacul sud-americanilor şi trei pe cel al britanicilor).
În concluzie, un turneu excelent pentru brigada românească, toate cele trei jocuri conduse (Irak - Mexic 1-1, în grupe; Paraguay - SUA 0-5, în optimi, şi semifinala Brazilia - Anglia 1-3) fiind duse la bun sfârşit prin prestaţii excelente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu