sâmbătă, 14 octombrie 2017

Liga A. Tricolorul Breaza - FC Băneşti 0-3

Marius Vişan şi Decebal Nae
Chiar dacă s-a jucat la Băneşti, pe arena din Breaza fiind imposibil să se joace în aceste zile în care are loc aici un festival, echipa lui Florin Stăncioiu a fost considerată gazdă. Cele două echipe se cunosc foarte bine la toate capitolele - jucători, antrenori, conducere, astfel că nu a mirat pe nimeni că timp de 75 de minute cele două echipe s-au anihilat reciproc.
Atunci, în ultimul sfert de oră s-au petrecut toate momentele importante ale jocului. Mai întâi, brezenii au înscris, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, iar Stăncioiu a fost trimis în tribune de arbitrul Viorel Căunei pentru proteste. După numai câteva momente, Nicolae a prins un şut de efect, cu care a deschis scorul, după numai alte 4 minute fiind 3-0, după ce şi Alexe şi Decebal Nae şi-au înscris numele pe lista marcatorilor. Interesant este că nici unul dintre marcatori nu a fost titular, toţi fiind introduşi în teren de antrenorul Marius Vişan de-a lungul reprizei secunde, astfel că tânărul tehnician se poate felicita pentru inspiraţia sa.
Rezultatele înregistrate până acum în această etapă şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

5 comentarii:

  1. imposibil pe naiba :)) nu are nicio treaba. pelicanul vasilescu l-a imbarligat pe primar cu cine stie ce prostii...s-a jucat tricolorul breaza - otelul in 2009 in cupa fara nicio problema

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Mariu Visan, ma bucur ca un brezean face treaba buna si alte parti, sa sper ca o sa te revad la Breaza, multi asteptam acest lucru. Multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  4. Visan ar fi o soluție buna pentru Breaza. Cât a și jucat a făcut treabă bună. Apoi a plecat să joace la Rm Sărat și lucrurile nu au mai mers prea grozav. De la Breaza nu l -a dat nimeni afară, a plecat la mai mulți bani. Dar și Stancioiu, cu copiii lui face treabă bună. Dovadă chiar jocul de la Banesti, când li s-a anulat un gol la 0-0.La 1-0 pt Breaza nu se știe care era deznodământul.

    RăspundețiȘtergere