sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Contractul dintre CS Câmpina și HM Junior este ilegal. La data semnării, terenul sintetic nu era efectiv în administrarea CS

În cadrul ședinței de joi, 25 ianuarie, a Consiliului Local Câmpina a avut loc încă o rundă de discuții pe tema raportului de activitate al Clubului Sportiv Câmpina și mai ales pe tema contractului încheiat de CS cu Clubul HM Junior. Vorbim despre cel de-al doilea raport depus de președintele Adrian Stoican după ce consilierii locali s-au declarat nemulțumiți de primul raport extrem de superficial. Nici de această dată, însă, discuțiile nu au fost atât de tranșante pe cât ar fi impus-o situația și s-a evitat în continuare spunerea unor adevăruri până la capăt. Detalii, declaraţii şi imagini - campinatv.ro/sport.

13 comentarii:

  1. Și ce concluzii se pot trage? Doar Stoican a încălcat legea semnând acel contract? Ceilalți din Comitetul Director sau de la Comisiile Juridica sau de Sport nici usturoi n-au mâncat nici gura nu le miroase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci hm nu are ce cauta pe teren gratis daca contractul e ilegal .👻

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Daca se poate sa ne spuneti si noua organigrama reala a acestui club, dvs aveti mai mult acces la informatii, cine mai dace parte din comitetul director, cine sunt membrii fondatori, secretar...etc...Multumesc

      Ștergere
  4. Contractul a fost ilegal .Bun.Hagianu nu putea beneficia de accesul gratuit pe teren. Dar, contractele sportivilor cedați de Hagianu sunt legale ?Dacă da, așa cum au hotărât comisiile FRF, atunci CSC trebuie să plătească. Rezultatele echipei de juniori A au fost motiv de mândrie pentru Opatchi , Stoican și Fratila. Ar putea fi anulate?

    RăspundețiȘtergere
  5. Important e ca jucătorii au ajuns la un TURNEU FINAL prin munca lor si amintirea peste ani a tot ce au realizat nu o sa le-o șteargă nimeni .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost la un turneu zonal. Până la turneul final era cale lungă. Și la Săcele au fost probleme disciplinare , fără a fi sancționați cei care au greșit și cei care răspundeau de jucători. Și ,spre rușinea lor le-au mai făcut și publice. Dar, Opatchi nu știe că rufele se spală în familie.

      Ștergere
  6. Logic este asa: Dl Stoican, cu Opatchi, cu toti cei ce fac parte din comitetul director al Csc, sunt grav vinovati, si mare atentie ca este si caz penal, pt ca s-au organizat cu buna stiinta, au chemat pe Hagianu la discutii, tot cu buna stiinta i-au pus pe masa un contract fals, pt care au beneficiat, unul pentru teren..care nu era al lor...si altul de o grupa de fotbal cu care sa faca imagine ca si asa nu mai avea loc pe la Banesti...amandoi pe banul public. Acum Hagianu e mai putin vinovat, nu avea de unde sa stie combinatia mafiotilor, care, repet,au facut fals in acte, si sincer...autosesizarea..unde e???
    Afara toti, presedintele copil, care sa vedeti ce face pe la bazinul didactic, acolo cand o sa se rupa buboiul o sa fie devast, copii inapoi la HM, Opatchi out, un control la pfa_ul lui...sa vezi bomba ce e acolo, sa vezi cu stupoare ce sume intra si ies doar cand vrea el, Hagianu chemat la discutii cu noul presedinte, si chiar sa preia clubul CSC, chiar daca dl Fratila dispera si se zgarie pe ochi pt ca a aparut adevarul despre banisori. Ti-am spus ca o sa te faci de c...t, si te-ai facut. RUSINE
    Acum o sg intrebare: pe 25 mai 2016 comisia de sport si cultura a cuvantului care inteapa, stia ca sa incheiat un contract fals? Dani Hagianu te rog sa faci public, vad ca nu iti este frica, cine era la masa cand ati discutat despre contract:))) sa auda si lumea ce face si dl Fratila, si mare atentie dl consilieri, ca mai e unul pe la casa de cultura, tot din aceiasi gasca, ce mi-ar place sa va ia...sa scapam draq de voi, sa putem sa ne vindecam de rahaturi ca voi 2.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte multe adevăruri. Dar , întrebarea este :cum să preia Hagianu CSC -ul? Care e logica ?Hagianu e și el plin de bube. Ultima lui declarație ca e singurul antrenor din zona Campinei care are licența Pro spune totul despre caracterul lui. Îl rog să publice o poză cu licenta lui. Dacă are licenta Pro da , ar avea o șansă la șefia CSC. Dacă nu are, să -și bage capul în nisip ca struțul. Și să nu îl mai scoată. În rest, Dani, Baronu , unul și unul. Oameni cu studii, foarte capabili.

      Ștergere
  7. Bai nene ce a "tras pe nas" cucoana asta?Rupe lanțul ....😂

    RăspundețiȘtergere
  8. Alo salvarea caz extrema urgentă ! Bălăceanca scrie pe tine . Si apropo: nu știam ca Danut e noul Coradi Catani .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corado ma scuzați dar nu mai pot 😂😂😂😂

      Ștergere