miercuri, 24 ianuarie 2018

CS Cornu continuă în Liga A

După ce au fost tot mai multe zvonuri care vorbeau de o iminentă retragere din Liga A a formaţiei CS Cornu, lucrurile par să fi intrat pe un făgaş ceva mai bun pentru formaţia din cocheta localitate prahoveană. Chiar dacă şedinţa Consiliului Local, unde se va discuta şi despre finanţarea în continuare de la bugetul local a echipei de fotbal, va ava loc doar pe 30 ianuarie, surse apropiate echipei şi administraţiei locale ne-au asigurat că activitatea la CS Cornu va continua şi în returul actualei ediţii de campionat. Acum, după plecarea antrenorului Mihai Dinu, următoarea discuţie a fost cea a numelui noului antrenor. În momentul de faţă se discută cu Costin Plăvache, care urmează să-şi încheie contractul în străinătate, iar dacă această variantă va cădea, soluţia de rezervă este Nicolae Vereu. S-a mai discutat şi despre reluarea pregătirilor, iar în returul actualei ediţii de campionat, chiar dacă nu va mai fi aceeaşi nucă tare, totuşi, CS Cornu asigură că nu cedează şi va juca toate meciurile pe teren.

10 comentarii:

  1. Părerea. Mea este. Sa va retrageți. La ce echipa aveti și ce antrenor. De rugby. Aveti. Va faceți de ras. ..... păcat de domnul vereu nicu. Este un conducator foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frustrații de la Banesti! Ce treabă aveți voi cu cei de la Cornu? Uitați -va în ograda voastră. Ați adunat tot ce a fost mai bun prin județ, aveți cheltuieli mari pentru acest nivel și nu sperați la mai mult de locul 3.Care e șpilul? La câți bani cheltuiți ar trebui să aveți alte rezultate. Și apropo, care a fost ultimul rezultat dintre Banesti și Cornu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  5. Domnul mărinică. Sunt visan. Dacă îți este cald cu Dinți in gura Spune-mi. Te rog ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca erai Visan...nu faultai limba romana. Nu te da ce nu poti sa fii.

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cuiva nu i-au venit porumbeii.

    RăspundețiȘtergere