miercuri, 2 mai 2018

Arbitrul Vulpe, bătut de oaspeţi la restanţa Muntenia Blejoi - AS Româneşti, meci întrerupt în minutul 42!

În această după-amiază a fost programată restanţa Muntenia Blejoi - AS Româneşti, din Liga B, Seria Sud. Partida s-a încheiat în minutul 42, la scorul de 2-2, după ce oaspeţii l-au bătut cu sălbăticie pe arbitrul Alex Vulpe!
Este greu de înţeles de ce AJF Prahova tolerează astfel de incidente incalificabile, dar poate la un moment dat vor veni şi măsurile drastice!

31 de comentarii:

  1. Pt ca asa s-au obisnuit. Reamintesc celebre cazuri ca Barcanesti, Brazi Negoiesti, unde arbitrii luau capete in gura pe teren de la diversi insi, carora nu o sa le zic nici macar jucatori de fotbal, pentru a nu jigni pe cei care fac acest lucru din pasiune, si continuau meciurile de frica sa nu-si ia bataie mai rau de atat. Acest complex va continua din pacate pana cand la conducerea ajf vor ajunge oameni care vor exclude echipele respective din competitii inca de la prima abatere de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corecților ,de la Românești ,cât credeți ca va mai ține AJF -ul in brațe? Sălbatici ,ca de obicei ! Rușine !!! Sper să vă excludă acum la câte ați făcut de-a lungul timpului!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adio Românești ....! Ne va fii “dor” de tratamentul vostru inuman !! Sper să vă mute pe seria de Ilfov !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Afara cu Romanesti ..Alex Vulpe arbitru foarte bun a ajuns sa.l bata niste neispraviti numiti fotbalisti

    RăspundețiȘtergere
  5. Afara cu salbaticii din campionat , jucatori vinovati sa fie suspendati drastic

    RăspundețiȘtergere
  6. Frustraților!!! Nu sunteți de la București ci sigur din zona Câmpina! Sunte-ti zmei pe tastatura. Astăzi nu a fost asa cum scrieți voi pe aici.. într-adevăr o palma a primit de la un singur jucător! De la asta la"bataie"e cale lunga. Dar asa v-a spus băiatul de legătură de la Blejoi? De ce nu a vrut reamanarea meciului cu noi,,lucru pe care eu l_am amânat la rugămințile lor, asta pt ca și arbitrul dar și cei din Blejoi trag cu voi!!! Dar nu mor caii când vor câinii, asa ca mai sunt etape și locul 2 e al meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pretenaș, încurci sporturile. La box se mai lovește intenționat cu membrul superior. În rest, vestul sălbatic, kosovo, irak sau siria. Ați devenit războinicii județului.

      Ștergere
    2. "cei din Blejoi trag cu voi"- care este motivul sa traga cu ei ?

      Ștergere
  7. Cine a publicat articolul acesta cu, sălbăticie, sa se aștepte la repercusiuni în instanta! Nu poți sa un titlu fără probe. Dar uitasem.... Avem 40min înregistrate de unde reiese altceva... Asa ca.... Grija la cutia postala pt a primii înștiințarea de la grefier.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apropo fotbalistilor:jucați fotbal și mai lăsați vaicarelile!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună ziua. Aceasta echipa face probleme pe oriunde mai ales acasă la ei ca doar na... Marea problema este ca se tolerează astfel de echipa în fotbalul județean și nu înțeleg de ce?? Afara cu aceste speci numite As Românești nici nu am auzit de ei pana anul asta🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule de la Românești ,de ce ați lovit arbitrul ?! Va pricepeți la justiție ,se vede că stați numai pe la tribunale! Deci,nu sunteți sălbatici ,sunteți infractori !!!!! E mai bine așa,domnule “avocat”?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu e tupeu. Este vorba de publicarea unor articole nefondate. Neprobate. Deja se va consulta un avocat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK! Consultati-l! Eu zis sa il intrebati si ce scrie la loviri si alte violente!

      Ștergere
    2. Ca sa stiti cat veti sta la puscarie!

      Ștergere
    3. Mai bine consultati-va bunul simt asta in cazul in care vreun salbatic de RROManesti are asa ceva , daca nu stiti ce inseamna consultati o carte nu un avocat insa inteleg ca sunteti familiarizati cu avocati sa va scoata din puscariile unde va este locul ...
      PS : Un om care nu are legatura lu sportul dar pe care il deranjeaza aceste practici ...

      Ștergere
  12. Prea și-au luat lumea în cap arbitrii ăștia, bine i-a făcut.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu cunosc prea bine situatia..dar o palma data la un arbitru=desfintarea clubului!!Prea bland spus..club amator!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiti care e marea problema a ligilor inferioare de fotbal:niste desculti pe care ii numim arbitri care dupa ce ca sunt afoni mai au si un mare tupeu jegos in loc sa zica mersi ca sunt echipe care le platesc prestatia lor jalnica si carora le e frica sa arbitreze corect MARE RUSINE SA LE FIE CELOR DE LA AJF PRAHOVA CA PERMIT TURUROR PAPAGALILOR SA ARBITREZE SI SA STRICE JOCUL,si aprorpo astia care comentati aiurea pe langa subiect daca ati fi in locul lor si ati vedea ca pierdeti timp si bani sa si bata cineva joc de voi cum ati proceda?

    RăspundețiȘtergere
  15. Ba asta după locul 2.....daca joci cu primele 6 echipe din serie pe un teren normal și fără presiunea prostească pe care o pui pe arbitrii nu faci o juma'de punct.Ce dracu,sti prea bine ca la tine acolo bati numai cu japca

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa spun povestea meciului sa nu mai vb prostii:în min 41la o degajare a mingii de către fundașul meu piciorul se duce din inerție în fata iar un jucător al Blejoi ului simulează lovitura. Ok.. centralul acorda rosu fundașului și se creează un mele pt proteste. În acel moment arbitrul este lovit cu palma ceea ce a și declarat și fluiera finalul partidei. Totul a durat 15 secunde. Ok.. Nu se procedează asa(lovirea arbitrului) dar se fac acuzații grave de unii care nu au fost acolo și generalizează situația referindu se la alte partide. Injurarea arbitrului, lovirea, scuiparea nu sau mai găsit la alte meciuri??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai ce nesimtit esti...si tupeist....Min 41- fundasul tau face fault la jumatatea terenului- calcare- primeste galben...incepe sa injure arbitrul si primeste rosu direct.Pe urma incepe circul Romanesti. Nu mai denatura adevarul. Toti de pe aici stiu ce echipa mediocra sunteti si cum luati puncte acasa. Fotbal se joaca peste tot in seria asta mai putin la : Romanesti, Bratasanca, Bratesti.

      Ștergere
  17. SALUT! AM FOST LA MECIUL BLEJOI CU ROMÂNEȘTI. SUNT O PERSOANA DIN PLOIEȘTORI.TIN SA VA ZIC CA LA ACEST MECI DE VINA ESTE ARBITRUL DE CENTRU CARE A ȘI ANULAT UN GOL PENTRU OASPEȚI LA 2-2 ȘI ACELAȘI ARBITRU PE CARE ÎL CUNOSC DUPĂ FATA NE-A DAT PENALTY ÎMPOTRIVA LA MECIUL CU URLAȚI. ESTE DUPĂ PĂREREA MEA SLĂBUȚ SAU TIMORAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vina arbitrului ca a fost batut de jucatorii echipei oaspete...Asta da gandire. Din cate observ din comentariul dumneavoastra...chiar va pare rau de golul anulat...Anulat la semnalizarea tusierului pentru pozitie de ofside(offside).

      Ștergere
  18. Propun altceva , lasatii pe Romanesti in Super Liga ca se intorc imediat nu in B si in C :)))) ca acolo nu mai merge cu japca , nici cu masa verde , ca acolo se joaca pe bune ... Ei au pe fals dar profita ca ceilalti nu platesc contestatia , cel mai bine daca se constata ca au folosit pe fals jucator cu dubla legitimare sa piarda toate jocurile in care apar acei jucatori atat ei cat si cei de la Burchii , asta ar fi un pas pt a opri astfel de practici , ca daca dai un meci pierdut tot asa vor face ... dar ia luatile punctele obtinute cu acei jucatori sa vedem mai baga cineva ??? cu riscul de a pierde tot cum ar fi normal

    RăspundețiȘtergere
  19. si asa se face nu? iei rosu chiar si degeaba bati arbitrul? ai gresit sectia baiatul meu! la box la nea titi era 3 camere mai incolo!

    RăspundețiȘtergere
  20. Pt flacaii de la Rromanesti: sunt oficial la o echipa de liga A ph si v-am vazut in vreo 2 meciuri, pai ba voi nici nu meritati sa va arbitreze unul gen Alex Vulpe...nu aveti voi valoarea asta...mai usor cu agresivitatea asta in sport...fotbal cand jucati ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa puneți și deciziile comisiei , suntem curioși

    RăspundețiȘtergere