joi, 3 mai 2018

INCREDIBIL! Cum arată unul dintre maidanele pe care AJF Prahova tolerează violenţa

În fotbalul de la baza piramidei, fotbalul mic, de multe ori se întâmplă lucruri inimaginabile. Conducătorul echipei Unirea Bărcăneşti mi-a transmis mai multe imagini de la partida disputată recent la Filipeşti de Târg, cu Steaua Mărgineni. Acesta reclamă şi o serie de violenţe care au avut loc împotriva jucătorilor formaţiei sale, ignorate de oficialii partidei, dar nimic din toate acestea nu ar fi avut loc dacă arbitrul Andrei Dan ar fi avut curajul să nu permită desfăşurarea partidei pe un astfel de teren, iar cei de la AJF Prahova să nu omologheze un astfel de maidan. Un marcaj total aiurea, gropi pe teren... INCREDIBIL!
Marcajul terenului...
Astea le întrecea pe toate! O groapă, iar dimensiunile ei nu sunt deloc de neglijat
Oamenii au "marcat" groapa cu o pungă şi un băţ, ca să nu se accidenteze!!! Atenţie, este pe terenul de joc şi aşa s-a disputat meciul!
La un moment dat, arbitrul a permis pe teren accesul unui jucător care nu avea număr pe tricou. Oaspeţii au constatat că singurul care lipsea era numărul 10, care potrivit raportului de joc are... 22 ani. Cel din imagine o fi având 22 de ani?!
Jucătorul respectiv este chiar lângă arbitru. De ce să accepţi aşa ceva?!
S--ar mai putea spune încă foarte multe de la jocul de la Filipeştii de Târg. Din păcate! Şi tot din păcate, aproape la toate meciurile din eşalonale judeţene inferioare se regăsesc astfel de păţanii! Oare şi cu astfel de lucruri se mândresc mai marii AJF-ului când merg la sindrofiile lui Burleanu?!

7 comentarii:

  1. Merită penalizări sau excluși din campionat

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai grav este ca baiatul acela care a permis disputarea jocului este in continuare delegat , asta ce inseamna ... ??? degeaba publicati , arbitri fac ce vor , nu platesc niciodata pt greselile comise , in schimb echipele sunt amendate imediat la cea mai mica greseala

    RăspundețiȘtergere
  3. Acești indivizi de la margineni sunt foarte violenti în comportaament , unul dintre aceștia este dinu Victor, ssspendat de foarte multe ori de către comisiile ajf. Trebuie făcut ceva cu acești magrebieni

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca vreunui arbitru ii place la Margineni. Anii trecuti nu au mai arbitrat in urma unor incidente.Cei care arbitreaza specifica in raport lipsa conditiilor(gard, banci, etc). De ce nu iau atitudine echipele?. Doar arbitrii sunt de vina? Oare delegatii nu vb intre ei? Aceeasi situatie si aceleasi conditi sunt cred de la infiintarea ,,bazei".

    Ex arbitru

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca vreunui arbitru ii place la Margineni. Anii trecuti nu au mai arbitrat in urma unor incidente.Cei care arbitreaza specifica in raport lipsa conditiilor(gard, banci, etc). De ce nu iau atitudine echipele?. Doar arbitrii sunt de vina? Oare delegatii nu vb intre ei? Aceeasi situatie si aceleasi conditi sunt cred de la infiintarea ,,bazei".

    Ex arbitru

    RăspundețiȘtergere
  6. Pozele au ajuns si pe sport.ro :))

    RăspundețiȘtergere
  7. huligani..am avut weekendul trecut meci la ei si ne loveau jucatorii cu antebratul intentionat.fara mingie.nu merita primiti in acest sport..

    RăspundețiȘtergere