joi, 10 mai 2018

După imaginile incredibile prezentate de SportCâmpina, AJF Prahova a decis să anuleze omologarea terenului din Filipeştii de Târg

În şedinţa Comisiei de Disciplină a AJF Prahova de ieri, 9 mai, printre altele s-a luat în discuţie şi anularea omologării terenului din Filipeştii de Târg. Reamintesc că am prezentat imagini de la unul dintre meciurile desfăşurate recent pe acest maidan, plin de gropi adânci, cu un marcaj în bătaie de joc (materialul respectiv - aici).
Ei bine, Comisia de Disciplină a decis anularea omologării terenului din Filipeştii de Târg. După remedierea deficienţelor constatate se poate solicita reomologarea terenului.

4 comentarii:

  1. Intr-un tarziu s-a trezit și AJF Prahova.Problema e rezolvată doar pe jumătate.Cei de la Steaua Margineni vor continua boxul(la ei se traduce fotbal).Nu.i impiedica nimic sa închirieze alt teren cu condiții normale și sa înceapă cele 12 reprize de box.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frectie la picior de lemn cu alifie diana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atâta vreme cât din comisia de omologare fac parte "indivizi" care vor doar Cantitate și nu Calitate, asa va fi mereu.... Indivizi ca Ionescu Mihai și alții ca el, nu o să-i vedeți vreodată ca Observatori pe astfel de terenuri....

    RăspundețiȘtergere