duminică, 24 iunie 2018

Bucurie în fotbalul câmpinean. Sportul a promovat în Superliga B Prahova

Meciul restanţă din etapa a 18-a, 2-2 cu Avântul Măgureni, disputat astăzi pe stadionul "Rafinăriei", a însemnat pentru Sportul Câmpina oficializarea promovării în Superliga B Prahova. Echipa fondată de Mărgărint "Mara" Ciobotaru a câştigat Seria Sud a Ligii B Prahova, aducând bucurie în sufletele microbiştilor câmpineni. Detalii - campinatv.ro/sport.

4 comentarii:

  1. Doamne....Am ajuns sa ne bucuram când o echipa promovează în superliga când toate comunele din jur activeaza în Liga A. Campina un municipiu de top care la capitolul infrastructura este mai praf decât Urlati, Brebu, Banesti și altele, dar montam semafoare la fiecare intersecție și sapam și centrul care cât de cât ne mai reprezenta. Atâția bani...atâtea taxe și degeaba. Fotbalul a murit o data cu venirea acestui primar. Rusine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe vremea lui Tiseanu, Unirea Câmpina și apoi CSM Câmpina au promovat în liga a treia și aveau echipe bune. Și aveau bugete mai mici decât a avut echipa de juniori de la CS Câmpina în ultimul an. Un paradox, nu -i așa?

      Ștergere
  2. O rusine...o stire care trebuia sa fie la coada listei!!!!Campina,municipiul cu o echipa in “Liga 2 Judeteana”,stire de mare audienta!!!!!Rusine edilior!!!rusine voua care a-ti distrus o echipa ca Poiana Campina,una din echipele cu ștate vechi in divizia B!!!Rusine Stefan Chitu,care daca nu furai tot ce se putea fura din bugetul consiliului local,nu se ajungea aici!!!!Rusine voua celor care va masurati puterea cu echipe satesti,care in trecut visau sa le vina in antrenament pe terenul lor,acea echipa fanion!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. O rusine...o stire care trebuia sa fie la coada listei!!!!Campina,municipiul cu o echipa in “Liga 2 Judeteana”,stire de mare audienta!!!!!Rusine edilior!!!rusine voua care a-ti distrus o echipa ca Poiana Campina,una din echipele cu ștate vechi in divizia B!!!Rusine Stefan Chitu,care daca nu furai tot ce se putea fura din bugetul consiliului local,nu se ajungea aici!!!!Rusine voua celor care va masurati puterea cu echipe satesti,care in trecut visau sa le vina in antrenament pe terenul lor,acea echipa fanion!!!

    RăspundețiȘtergere