sâmbătă, 16 iunie 2018

CS Câmpina a pierdut finala Cupei României, la juniori A

În această dimineaţă, la Blejoi a avut loc finala fazei judeţene a Cupei României la juniori A, competiţie aflată la prima ediţie. CS Câmpina a întâlnit formaţia Unirea Urlaţi, acestea fiind - în această ordine - şi ocupantele primelor două locuri din campionat. Urlăţenii au reuşit să câştige finala, cu 2-1, graţie unui gol realizat la una dintre ultimele faze ale jocului, singura reuşită a formaţiei pregătite de antrenorul Roberto Opatchi fiind consemnată în dreptul lui Badea.
Astfel, la capătul acestui sezon, echipa de juniori A a CS Câmpina a câştigat campioatul judeţean şi a jucat finala Cupei României, ratând în schimb calificarea la turneul semifinal naţional.

5 comentarii:

  1. Nu au avut slapii la ei ?

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost prezent la meci președintele "șlapi cu șosete "?Dezamăgitor și acest rezultat pentru echipa celui care face cărțile la CS Câmpina, domnul Opatchi! După câștigarea campionatului declara că a fost ceva normal, adversarii nepunand problemae echipei sale. Ce mai declara acum Opatchi ?Știți cât se cheltuie cu această echipă? Nu? Întrebații pe Fratila, Stoican și Opatchi !

    RăspundețiȘtergere
  3. O echipa dezlanata, cu jucatori care nu stiau sa stea in teren...Dupa un debut furtunos cu gol in primele minute, campinenii au fost penibili,mai ales in partea finala a reprizei a doua..Urlatenii ratand 4-5 ocazii f mari de gol...acestia la 18-19 ani nu mai puteau sa alerge efectiv pe teren

    RăspundețiȘtergere
  4. Știe cineva rezultatele Fortunei de la turneul de la Iași?

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt pe site-ul frf, sau intrebi asa ca sa fie ?

    RăspundețiȘtergere