joi, 7 iunie 2018

Victoria Ţăndărei - CS Câmpina 3-3, în prima manşă a barajului pentru turneul semifinal al juniorilor A

Joi şi duminică au loc barajele pentru calificarea la turneul semifinal al juniorilor A, întâlnindu-se câştigătoare ale campionatelor judeţene. La Ţăndărei s-au întâlnit Victoria Ţăndărei şi CS Câmpina, jocul având loc pe o bază sportivă superbă, cu o suprafaţă de joc impecabilă. Interes mare în jurul partidei, multe multă, astfel că au fost toate ingredientele pentru un adevărat spectacol sportiv.
Gazdele au condus cu 1-0 şi 2-1, câmpinenii egalând prin Râşnoveanu şi Cordoş, nu înainte ca ialomiţenii să rateze şi o lovitură de pedeapsă. Elevii lui Roberto Opatchi au avut câteva şanse bune, reuşind în cele din urmă să profite de greşelile din defensiva gazdelor şi să preia conducerea prin acelaşi Cordoş. Din păcate, la practic ultima fază a meciului, un gol norocos al gazdelor i-a privat pe câmpineni de o victorie.
Returul se anunţă interesant, un joc greu pentru câmpineni, ialomiţenii fiind o echipă robustă, bine aşezată în teren. Partida retur are loc sâmbătă, 9 iunie, de la ora 17.30, pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu