duminică, 1 iulie 2018

Doar remiză şi promovare ratată petru CS Blejoi

Sâmbătă după-amiază, la o nefericită concurenţă cu Franţa Argentina, în optimile Cupei Mondiale, la Blejoi a avut loc manşa retur a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, echipa prahoveană întâlnind pe Venus Independenţa, din Călăraşi. După 1-5 la în tur, prahovenii nu au avut puterea de a întoarce rezultatul, înregistrându-se doar o remiză, 1-1, care echivalează cu ratarea obiectivului - promovarea în Liga a 3-a. Ceea ce înseamnă că CS Blejoi va activa şi sezonul viitor în Liga A Prahova.

21 de comentarii:

  1. Rușinos pentru cei din Blejoi!!!! Dar așa se întâmplă atunci când aroganta, nesimțirea sunt la ele acasă!!! Auziți și vă cruciti :4fotbalisti de la Independenta(Cana, Borbely, Epaminonda Nicu și Vincent) au bătut 11"fotbalisti"de la Blejoi!!!???? Asta de la "marele" Biziniche citire..... Poate 11purtatori ilegalide echipament sportiv!!! Încă o data Rușine!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Venus Independenta, nu Voința!
    Vedem la anul cine o sa reprezinte județul la barajul de promovare.
    Boldestiul au o situație buna,Banestiul au si ei bani Dar e greu ca nu au conducere(ce sa faci cu Aurel) si nu in ultimul rand Paulestiul.
    Restul ce sa faci cu ei,Breaza,Valeni de Munte, Maneciu(cu Dorinel,un personaj penibil)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Covrig un agramat cu gura mare care se crede pe șantier. Cum poți pune un "președinte " care nu știe sa citească ? Vai mama lui!

      Ștergere
    2. Un președinte care toacă miliarde si se umfla ca a terminat pe 4,o realizare imensa!
      Felicitări Bănești,felicitări domnule președinte pentru performanta obtinuta

      Ștergere
    3. Are mai baiatule, e la singular...dar daca nu prea am fost pe la scoala, ce sa i faci

      Ștergere
  3. Sa meargă Banestiul la promovare,ca e ambiția lu' patiseru'

    RăspundețiȘtergere
  4. vintila a jucat ieri ???

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne pare rau pentru voi, dar drumul spre liga a III-a doar trece prin Blejoi! Mesaj (banner) al galeriei din Independenta! Felicitari Venus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Venus Independenta1 iulie 2018 la 23:06

      MulțumÎmi frumos!Oricum merita felicitări și echipa din Brezoi pentru fair-plaY au recunoscut ca am fost mai buni.

      Ștergere
  6. foaie verde de trifoi, a luat doar 6 blejoi :)) bine baietii

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunteti rusinea judetului ...de peste 10 ani echipele prahovene castiga barajul. Ia zi Paule cum e ??? Mai du-te prin emisiuni pe la ploiesti si mai lauda-te...anul trecut capra petrolului ...acum v-a blestemat cineva sa nu promovati...pai daca v-au batut o echipa care avea in primul 11 vreo 3-4 jucatori supraponderali aproape 100 de kg...pai daca picati cu buc. va dadeau Rapidul cu terenul in cap. Mai bn aici la liga 4...aici dictezi tot...cum dai din maini asa arbitreaza si brigada e totul ok.dar mai lasa aroganta ca mai ai meciuri si sezonul viitor pe la tara pe la astia de care vb tu urat si e nasoala treaba.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ăsta e Blejoiul, ăsta e Blejoiul :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu ma minunez cate lume inculta,mica,fara discernamant.Cum poti fi asa de rau sa dai in campioana Ligi A Prahova ??? Mai netrebnicilor, de ce nu v-ati clasat voi pe locul 1 sa mergeti la baraj ??? Sunt convins ca orice echipa prahoveana juca barajul, aceeasi soarta o avea....Rusine sa va fie voua cei care acum aruncati cu noroi in meritele blejoienilor...👺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e,mare dreptate.Pai daca campioană a arătat un nivel slab,ce sa mai spunem de Boldesti,banesti,maneciu.
      Maneciu poate avea ceva șanse,ca la salbaticii aia te gândești sa scapi cu viata,în primul rând si dupa te gând la fotbal

      Ștergere
    2. poate pt ca noi netrebnicii ne vedeam si lungul nasului, stii...spre deosebire de foaie verde de trifoi astia...stii?

      Ștergere
    3. Rușine vouă Cs Blejoi,anul trecut capră la Petrolu,anul acesta capră AJF.Rușine!!!

      Ștergere
    4. care maneciu frate ca aud iar ca se retrage nea dorinel.....se retrage vere de vreo 5 ani incoa; ba vara ba iarna..iar nu mai vine, s-a saturat, nu-I mai trebuie...si cand colo e mot primul
      zau bre, schimba bre si matale foaia ...minte-ne cu altceva ; pe asta nu o mai halim

      ps: supporter de-al mata....dar ne-am saturat de locurile astea 4-5-6-7.... ori ii mancam si ne batem sus ori ne lasam bre zau

      Ștergere
  10. Intrebare : care a fost ultima promovare a cs blejoi ???sau altfel spus cand a promovat cs blejoi in liga a ph ??? Dupa ce loc a promovat ??? Ast rasp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a promovat! A preluat un loc de la Modrisan cand au facut asa asociere cu Vispesti. In schimb prin sezonul 2009/2010 a picat din liga B in C cu Emil Cosieru antrenor, asta dupa ce cu un an inainte- promovase de la liga c la liga b...cu ultimele doua meciuri cumparate pe sume frumusele la vremea respectiva. Asta este adevarata lor istorie...

      Ștergere
  11. Asta e Blejoiul....Asta e Blejoiul...😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa se lauda taranii aia de la Blejoi ca au cea mai bogata comuna... ce dreaq aveti ma ca sunteti rupti in cur de foame, aveti noroc ca toate magazinele mari ( metro, carrefour, etc sunt pe pamantul comunei voastre ) dar asta nu e meritul vostru taranusilor...vai steaua voastra de figuranti.

    RăspundețiȘtergere