sâmbătă, 18 august 2018

Liga A, etapa 1. Rezultatele partidelor de sâmbătă după-amiază

În urmă cu puţine minute s-au încheiat primele jocuri ale rundei inaugurale din Liga A Prahova. Rezultatele - campinatv.ro/sport.

23 de comentarii:

  1. am fost la meciul breaza - plopeni. o echipa de pensionari (baragan cu filip si cu puiulet 104 ani) cu pretentii de promovare nu a fost in stare sa dea gol unui copil de 16 ani. amuzant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este amprenta D-lui Profesor Mărgărit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar si cu Breaza nu mie rusine nu au putut sa lege 3 pase

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mi se pare ca breaza si-a anuntat dorinta de promovare

      Ștergere
    2. Si totusi breaza a fost mai periculoasa si a avut mai multe ocazii in afara de ultimele 10 15 minute plopeni nu prea a existat in atac

      Ștergere
  4. Breaza nu are niciun obiectiv. Doar bani cheltuiți aiurea. Să trăiască Stancioiu, Stere, Dan Vasilescu , etc.Niciun brezean în primul 11.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a avut si brezeni, n-avea grija, dar au avut in vedere toate metodele posibile ca sa-i indeparteze. sa traiasca bine si mercenarii ca georgescu, toma, georsini, zamfir, etc...cu salarii de 10+ milioane pe luna si care nu calca la un antrenament. cine dracu a pomenit in liga a judeteana sa dai asemenea salarii si sa faci antrenament cu 8 insi?

      Ștergere
    2. eu ma refeream nu la brezenii de peste 30 de ani, ci la cei tineri, cei care vor fi viitorul, pe aceia nu prea i-am vazut

      Ștergere
    3. Esti tare glumet 21:51 :))))

      Ștergere
    4. Constat cu stupoare frustrarile unor "fotbalisti virtuali"asternute pe hartie virtuala,fotbalisti ai urbei ce au fost directionati catre alte zari,in ciuda potentialului acestora.
      Sa fim seriosi,comunitatea fotbalistica este plina stimabililor de acesti "mercenari".
      Te-as ruga pe dumneata sa nominalizezi cateva tinere sperante ale urbei, ce nu isi au locul in aceasta echipa,tinere sperante ce doresc sa joace in iarba,nu virtual sau in incaperi cu gresie postati la masa.
      Cancan de doi bani speranta.

      Ștergere
    5. mai bine fotbalist virtual decat sugativa de bani publici ca tine.

      Ștergere
  5. Bravo cel care a scris comentariu de mai sus

    RăspundețiȘtergere
  6. Mărgărit,daca nu da bani de la el nu antrenează nicăieri.Toti merg dupa el ca le da bani din buzunar altfel ar fi singur.
    Oricum cred ca vine Dumitrache dupa 4,5 etape.

    RăspundețiȘtergere
  7. La Bravu se joaca cu frica si m a refer si la jucători adversi si la arbitri care au morcovul băgat cu frunze cu tot sunt curios ce note au luat din partea lui Ionuț Borcan pe care il stiu un om corect sunt un tip care nutine nici un din aceste echipe dar am fost la meci din intamplare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot din intamplare sa nu mai vii la brebu ...niciodata !!! du-te mah la campina ca acolo ai ce sa vezi fotbal !?! O sa va plictisiti de noi prin liga a ph cei care nu ne placeti...oricum nu ne intereseaza parerea ta NO NAME-ule. Sa nu mai calci pe la Bravu , daaa ???

      Ștergere
    2. brebu, bravu, vai de capul vostru oricum.

      Ștergere
    3. Vai de capul tau anonimulee. Du-te mah in campina ca acolo ai ce fotbal vedea. Nu ne intereseaza parerea ta. Pupa-te...

      Ștergere
  8. Voi cei care scrieti pe aici nu puteti macar sa formulati cuvintele si frazele corect gramatical ???....Nu am auzit de localitatea Bravu....si altele

    RăspundețiȘtergere