sâmbătă, 7 iunie 2014

Liga a 3-a. Fortuna Poiana Câmpina - Atletic Bradu 7-2

Marcatori: Chipirliu 1, 54, Năstase 8, 23, Barbu 55, Aniţoiu 64, V. Munteanu 80-11m - Păvăluţă 28, 86.
Fortuna: Zegheru - Cristescu (46 Jugaru), M. Marin (cpt), B. Şandru, Damian (56 Aniţoiu) - Minciună, Barbu - V. Munteanu, Năstase, Antohi (46 Buhuşi) - Chipirliu (59 Crosman). Rezerve neutilizate: Stroescu - I. Stan, Camara. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Atletic: Muşat (81 Nedelea) - Diţă (68 Ştefănescu), Şerban, Păslaru, A. Tănase - Cârstea, Rădescu, Murineanu (56 C. Tănase), Jenaru (74 Soare) - Păvăluţă (cpt), Păun. Rezerve neutilizate: Ruţă, Lăcrăţeanu. Antrenor: Adrian Neaga.
Arbitri: Andrei Chivulete - Dragoş Baluna, Vlad Bârleanu (Bucureşti).
Observatori: Florin Stănescu (Dragomireşti - Ilfov) - pentru arbitraj, George Bădescu (Bucureşti) - pentru joc.
Pentru Fortuna era obligatorie victoria, singura variantă care asigura promovarea echipei poienare în eşalonul secund. Şi jucătorii lui Florin Stăncioiu au început în forţă deschizând scorul din primul minut şi dublându-şi avantajul, după alte 7 minute. Practic, nu s-a pus nici un moment problema victoriei, Fortuna dominând cu autoritate.
Elevii lui Stăncioiu şi-au creat numeroase alte ocazii de gol, iar pe lângă cele 7 goluri au mai trimis şi de două ori mingea în bare, prin Barbu (min. 32) şi B. Şandru (min. 35).
O victorie lejeră, oaspeţii neavând nici un obiectiv la această ultimă etapă a play-off-ului. Mai mult, şi-au permis să îl introducă în ultimul sfert de oră în teren şi pe... preşedintele clubului, "decarul" Cristinel Soare, care declarase încă dinaintea partidei că îşi doreşte să evolueze câteva minute pe excelentul gazon al stadionului "Fortuna". Un gazon pe care din sezonul viitor vor călca echipe din eşalonul secund...

3 comentarii:

  1. Bravooooo Fortunaaaaa...Ati luptat si promovarea a venit...Dupa atatia ani avem din nou o echipa in 'B'...Multumiri domnului Radu Calin pentru inspiratia avuta de a cumpara stadionul si de a muta echipa aici...Inca o data multumiri, in sfarsit avem iarasi fotbal pe Valea Prahovei..Stiti ce imi doresc? Vad ca totul e posibil de acum..Peste 2,3,4,5..10 ani daca vom promova in Liga1, sa avem in meciurile directe rezultate mai bune decat Petrolul..sa fim macar o data campionii Prahovei fotbalistice!!! HAI Fortuna!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata Poiana nu ii va putea lua locul celei mai iubite echipe din Prahova Petrolul Ploiesti si asta o spune unul care s-a nascut in Poiana nu in Ploiesti. Chiar daca Poiana o sa promoveze candva inliga1 niciodata nu va avea atmosfera si suporterii echipei Petrolul.

      Ștergere
  2. NICI CHIAR ASA! a fost o seria usoara, in care toate echipele au avut probleme financiare,de aici au aparut si anumite nemultumiri ex.:CHINDIA,PITESTI,CSM CAMPINA,BRADU,in acest context atitudinea si evolutiile lor au avut de suferit,FORTUNA a fost mai bine organizata din acest punct de vedere,avind si un lot "bunicel"la acest nivel,un joc echilibrat care le-a permis sa cistige seria,FELICITARI.Liga a doua inseamna alceva, dnul CALIN stie acest lucru si cred ca va face schimbari semnificative,atit la nivelul lotului cit si la nivelul bancii tehnice,'standardul" ligii a doua si dorinta de performanta il vor obliga sa faca sceste schimbari,Campina revine in liga a 2 a si acest lucru este meritoriu,dnul CALIN a demonstrat ca se poate cind esti CONSECVENT si bine ORGANIZAT,

    RăspundețiȘtergere