miercuri, 26 decembrie 2012

AS Tufeni a încheiat anul cu tăierea porcului și un foc de tabără

Sâmbătă, 22 decembrie, la restaurantul ”Steel” din Băicoi a avut loc banchetul de final de an al formației AS Tufeni. S-a tăiat porcul, s-a servit țuică fiartă, s-a făcut foc de tabără, după care s-a mers în sala de festivități, unde s-a trecut la pomana porcului, vin și distracție, la capătul unui an în care AS Tufeni a reușit promovarea din Liga C în Liga B și a încheiat turul pe primul loc al Seriei Vest a Ligii B, cu șanse mari de promovare în primul eșalon județean.
Jucătorii antrenorului Vasile Horjan au apreciat la unison că președintele lor, Geani Chiotoroiu, s-a ținut de cuvânt, promițându-le o petrecere de final de an dacă echipa se va clasa pe un loc fruntaș. ”Domnul Geani ne-a promis încă de la începutul campionatului că dacă ne clasăm pe unul din primele două locuri la sfârșitul turului de campionat ne va oferi o zi de neuitat. Și s-a ținut de cuvânt”, apreciau la unison Tibi Ionescu și coechiperii săi.

2 comentarii:

  1. Bravo baieti, chiar meritati asta pentru ce a-ti reusit sa faceti anul acesta. Felicitari si un calduros LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere