vineri, 8 martie 2013

Liga a 3-a. Fortuna Brazi - Unirea Câmpina 2-0

Marcatori: Elek 71, Antohi 86.
Fortuna Brazi: C. Ion - C. Gheorghe, M. Marin, A. Stoica (90 Bilia), Tegzes (61 Antohi) - Minciună (cpt) (89 Danci), Cioinac, Munteanu, Năstase - Elek, Buhuşi (81 Petean). Rezerve neutilizate: Tiuţ - Mureşan, Crosman. Antrenor: Eduard Iordănescu.
Unirea Câmpina: Anghelache - Ir. Dumitru (81 Bica), Neagu, B. Şandru, Stanca - Savu, Maria, Dobrinoiu (cpt) (76 Stăncescu), Liuba (53 Şaucă) - Băcioiu (76 Ruptureanu), Camara. Rezerve neutilizate: Stroescu - Lungu. Antrenori: Florin Stăncioiu (principal), Costin Plăvache, Marius Palacianu (secunzi).
Cartonaşe galbene: Buhuşi 36, Tegzes 45+2, Elek 73, Petean 89 - Băcioiu 70, Anghelache 72.
Cartonaş roşu: Maria 30.
Arbitri: Iulian Călin (Ştefăneşti - Argeş) - Andrei Simonis, Cosmin Vatamanu (Bucureşti).
Observatori: Gheorghe Mihalache (Buzău) - pentru arbitraj, George Bădescu (Bucureşti) - pentru joc.
Derby-ul Seriei a 6-a a Ligii a III-a avea toate ingredientele pentru un meci mare... Se întâlneau echipele clasate pe locurile 1 şi 3, un gazon bun, stadion de prima ligă, nocturnă... Jocul, în schimb, a fost ceva mai răsărit decât un meci de judeţ... Faze de poartă destul de puţine, idei tactice timide, puţină ardoare din partea jucătorilor şi un arbitraj cu destul de multe semne de întrebare...
Până în minutul 30 nu s-a întâmplat nimic.
A fost nevoie de intervenţia arbitrului Călin, care l-a eliminat cel puţin uşor, ca să nu spun gratuit, pe Maria, iar de aici jocul s-a schimbat. Chiar dacă a replicat imediat cu un şut al lui Irinel Dumitru puţin alături, în vreme ce după numai două minute, Stoica a reluat cu capul, iar Stanca a scos de pe linia porţii, Unirea aproape că nu a mai contat în atac. Gazdele puteau deschide scorul chiar la ultima fază a primei reprize, atunci când lovitura de cap a lui Elek a fost scoasă senzaţional de Anghelache.
După pauză, câmpinenii au cedat treptat mijlocul terenului, omul în plus simţindu-se. Cu toate acestea, liderul nu a impresionat cu absolut nimic... Autorul golurilor din tur, Elek, a deschis scorul în minutul 71, pentru ca atunci când mai erau doar 4 minute, iar Unirea era în 9 (Bogdan Şandru primind îngrijiri în afara terenului), Antohi să stabilească scorul final.
Nu ştiu dacă a fost doar neobişnuinţa cu nocturna, dar meciul a fost modest. liderul s-a prezentat modest, iar Unirea nu a putut mai mult...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu