duminică, 3 noiembrie 2013

"Liga lu' Lică". CS Cornu - FC Băneşti 2-4

La concurenţă cu derby-ul din Liga a 3-a de la Poiana Câmpina, la Cornu a avut loc un meci interesant, între CS Cornu şi FC Băneşti. Măcar aici au fost goluri, băneştenii impunându-se cu scorul de 4-2, prin golurile marcate de Chivu, Budileanu (foto), Bica şi Hromei. Chiar dacă au condus cu 1-0 şi 4-1, victoria băneştenilor nu a fost chiar atât de facilă pe cât ar putea părea, numai dacă amintim că la 0-1, cornenii au ratat o lovitură de pedeapsă. La fel de adevărat este că scorul putea fi chiar şi mai mare, atât la 4-1, cât şi la 4-2, elevii lui Ion Burchi ratând câteva situaţii extrem de favorabile.
Băneştenii au jucat la Cornu în formula: Lepădatu - Olteanu, Gânju, Popa, Dârstaru - Budileanu, Chivu, Albu, Bica - Hromei, Nichifor. Au mai jucat: Popescu, Roşu, Păun.

5 comentarii:

  1. domnule presedinte de la A.F.C BANESTI URLETA va rog sa va da-ti demisia deoarece nu aveti nici o treaba cu sportul acesta .DEMISIA.!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca si domnul al celor de la Banesti Urleta mai stie fotbal inseamna ca e nasol de tot.Va pot spune cu mare certitudine ca e cel mai mediocru conducator din Liga A Prahova.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. demisia Leescu Vasile !!! sa nu uite ca la echipa de fotbal nu e acelasi lucru ca la compania unde lucreaza..si sa ne raspunda daca a auzit de expresia ''a lasa de la tine''??? sa nu uite ca a adus tensiune la echipa si jucatorii asteapta cu emotie negativa ziua de salarii, ca se trezeste Leescu sa calculeze ''la sange'' fiecare cent, in defavoarea jucatorilor...

    RăspundețiȘtergere