duminică, 3 noiembrie 2013

Probleme de arbitraj în "Liga lu' Lică"

Se pare că "Împăratu' Marean" nu a fost prea inspirat când a făcut delegările pentru etapa din acest week-end a "Ligii lu' Lică". În două dintre cele nouă meciuri au fost probleme de arbitraj,
una dintre echipe acuzând în termeni duri prestaţia celui trimis de "Împăratu' Marean" să împartă dreptatea.
Un prim caz a fost la meciul Intersport Filipeşti - CS Blejoi, acolo unde oaspeţii susţin că Moroiţă nu a prins cea mai bună zi, ca să folosim un eufemism. Practic, unul dintre cei priviţi ca o speranţă a arbitrajului prahovean, Andrei Moroiţă (foto), a cam făcut jocul praf, stabilind - cu sau fără voie - destinaţia celor trei puncte puse în joc.
Un alt joc cu probleme de arbitraj a avut loc astăzi, pe "Dorobanţul", unde s-a întâlnit AS Ploieşti - CS Păuleşti. Jocul a fost arbitrat de Sergiu Târşoreanu, un arbitru pe care "Împăratu' Marean" îl tot forţează, dar în ritmul acesta îi face mai mult rău decât bine. Formaţia din Păuleşti este la a doua experienţă neplăcută cu acest arbitru, duupă ce i-a arbitrat la Breaza, joc în urma căruia mai mulţi jucători şi oficiali ai păuleştenilor au fost suspendaţi. Înaintea meciului de astăzi, însuşi "Don Lică" le-a dat asigurări oficialilor de la CS Păuleşti, că nu vor exista probleme de arbitraj. Şi s-a demonstrat cam cât valorează cuvântul lui "Don Lică"! Nici cât o ceapă degerată... Dincolo de cele două lovituri de pedeapsă acordate împotriva lor, oficialii formaţiei din Păuleşti au acuzat maniera generală şi faptul că a permis gazdelor să joace extrem de dur - lovituri cu cotul, chiar cu pimnul, scuipături, atacuri pe tibie şi genunchi. Toate fără nici o urmă de reacţie din partea arbitrului. În aceste condiţii, clubul din Păuleşti a anunşat că va depune în zilele următoare la sediul AJF o adresă prin care anunţă recuzarea arbitrului Sergiu Târşoreanu.

6 comentarii:

  1. Domnul Moroita si-a facut de cap si in meciul Intersport - Banesti, din prima etapa...se pare ca este trimis acolo cu un scop bine stabilit, sa ajute o echipa care nu este nici pe departe atat de valoroasa pe cat o arata locul in clasament. Dar, putin ajutor nu strica, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. domnule ati fost la meci de stiti adevarul de la meciul as ploiesti-cs paulesti?
    a fost un arbitraj corect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tarsorene...ciocu mic ca te desconspir !

      Ștergere
    2. lasa-l macar pe blog sa comenteze si el, daca in rest mentine pozitia ghiocel...:))

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere