joi, 20 februarie 2014

Este posibil ca CSC Poiana Câmpina să joace din retur pe stadionul "Rafinăriei"

În această perioadă premergătoare reluării competiţilor fotbalistice oficiale, CSC Poiana Câmpina a căutat şi o altă variantă pentru a nu mai juca partidele considerate pe teren propriu la Proviţa de Sus. Iar o variantă este stadionul "Rafinăriei" din Câmpina, acolo unde au loc partidele formaţiei CSM Câmpina, din Liga a 3-a.
"Este posibil ca din retur să jucăm pe stadionul Rafinăriei, aceasta fiind cea mai bună soluţie pe care am găsit-o, dar nu este exclus ca totuşi să continuăm la Proviţa de Sus", ne-a declarat Laurenţiu Achim, jucător şi organizator de competiţii la gruparea poienară.
În acelaşi timp, având practic asigurată îndeplinirea obiectivului pentru această ediţie de campionat, echipa din Poiana Câmpina a fost de acord cu împrumutarea unor jucători, în general, până la vară, la alte echipe, majoritatea din eşaloanele superioare: mijlocaşul dreapta Bârligă şi portarul Petrescu - la Tricolorul Breaza, Neagoe la AS Mislea, Grigoraş la AFC Brebu.
La momentul actual, CSC Poiana Câmpina ocupă locul al 4-lea în Seria Vest a Ligii B Prahova, cu 29 puncte, la 5 puncte de liderul Cetatea Coada Izvor.

2 comentarii:

  1. nu cred ca o sa -i lase , ca nu au nici gara in campina .

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce fel de oameni sunt ar trebui sa joace in parcul din spatele garii.

    RăspundețiȘtergere