duminică, 16 februarie 2014

Marius Palancianu este noul antrenor al formaţiei AS Tufeni

Astăzi, tehnicianul câmpienan Marius Palancianu a condus primul antrenament al formaţiei AS Tufeni, una dintre formaţiile fruntaşe din Seria Vest a Ligii B Prahova, de conducerea tehnică a căreia se va ocupa de acum încolo. Fostul portar câmpinean va rămâne şi în continuare antrenor cu portarii şi la CSM Câmpina, în Liga a 3-a.

De altfel, "Pălă" ne-a declarat: "Da, am acceptat extrem de onorat propunerea celor de la AS Tufeni de a ajuta din punct de vedere al pregătirii această formaţie, cu care sper să facem o figură cât mai frumoasă în a doua parte a campionatului. Le mulţumesc celor de la Tufeni că s-au gândit la mine şi în acelaşi timp le mulţumesc celor de la CSM Câmpina pentru că au acceptat să lucrez în continuare şi cu portarii în noua echipă tehnică a CSM-ului, care-l are în frunte pe Daniel Chiriţă. Îi asigur pe toţi, că activitatea mea la meciuri şi la antrenamente la CSM Câmpina nu va fi afectată de prezenţa la echipa din Tufeni. Spre bucuria mea am găsit la Tufeni o echipă bine pregătită, pusă pe fapte mari şi nu pot decât să mă bucur şi să mă înham la o misiune dificilă, dar plăcută".
În privinţa formaţiei AS Tufeni, mai trebuie spus că s-a reuşit transferarea definitivă a lui Alexandru Hodoiu, urmând ca în zilele următoare să se realizeze alte două-trei transferuri, care să acopere posturile deficitare. Jucătorii formaţiei din Tufeni l-au primit foarte bine astăzi pe noul lor antrenor - care va face echipă pe banca tehnică cu Gheorghe Şerban şi Tiberiu Ionescu - şi au stabilit împreună un pact: să se bucure la finalul sezonului de îndeplinirea obiectivului, un obiectiv pe care şi l-au impus împreună.
Astfel, conducerea executivă a formaţiei din Tufeni - Giani Chiotoroiu, Dan Enescu şi Doru Damian - are acum un staff tehnic bine pus la punct, cu care se speră o performanţă deosebită.
S-au stabilit şi primele meciuri amicale:
23 februarie, ora 11.00, Tufeni: AS Tufeni - Real Rio Cocoşeşti
1 martie, ora 11.00, Tufeni: AS Tufeni - CSM Câmpina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu