sâmbătă, 4 octombrie 2014

Liga a 2-a. FC Caransebeş - Fortuna Poiana Câmpina 0-0

FC Caransebeş: Coca - Manea, Goşa (cpt), Barbu, Ganea (76 Poiană) - Artean, Ologu, Buşu, Săulescu (57 Gafiţa) - Suru, Himcinschi (83 Muscă). Rezerve: Rusu - Centea, Gafiţă, Făiniş, Negoescu. Antrenor: Sorin Bălu.
Fortuna Poiana Câmpina: Popescu - Dobrosavlevici, M. Marin (cpt), Crişan, Damian - Cioinac, Minciună - V. Munteanu (87 Coteanu), Honciu, Antohi (55 Năstase) - Chipirliu (80 Buhuşi). Rezerve: Gârlea - Birău, Stancu, Asanache. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Arbitri: Florin Andrei (Tg. Mureş) - Adrian Mărginean (Aiud), Vasile Popescu (Buzău) - Andrei Ţiţii (Sibiu).
Observatori: Iulian Spătaru (Timişoara) - pentru arbitri, Adrian Lucaci (Arad) - pentru joc.
Început de joc echilibrat, de altfel pe parcursul întregii prime reprize ambele formaţii având ocazia deschiderii scorului. Chiar dacă s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, "derby-ul promovatelor", aşa cum a fost numită partida de la Caransebeş, a avut destul de multe ocazii de poartă,
ratările din contul oaspeţilor aparţinând lui Munteanu (minutul 9 - un şut-centrare înşelător, reţinut de portarul advers; minutul 23 - şut puternic de la 8 metri în plasa laterală), Dobrosavlevici (minutul 35 - după o acţiune frumoasă în care mingea a mai trecut pe la Munteanu şi Honciu, "Dobro" şutează spre vinclu, dar Coca respinge cu dificultate); Chipirliu (minutul 37 - reluare periculoasă cu capul din 12 metri, dar portarul gazdelor se evidenţiază din nou).
După pauză, jocul se desfăşoară cam pe aceleaşi coordonate, dar ocaziile la ambele porţi au devenit tot mai rare. Schimbările efectuate de cei doi tehnicieni nu au adus plusul pe care probabil că fiecare şi l-a dorit pentru a da lovitura decisivă. Fortuna a încercat să înscrie prin Honciu, care în minutul 48 a şutat din interiorul suprafeţei de pedeapsă adverse, dar Coca a fost pe direcţia şutului şi a reţinut, în vreme ce la poarta cealaltă, Ganea (minutul 58) sau Artean (minutul 75) nu au nimerit cadrul porţii. Iar când au "prins" cadrul porţii, Popescu a intervenit eficient, aşa cum s-a întâmplat în minutul 85, la şutul din lovitură liberă de la 25 metri al lui Artean.
În cele din urmă, o remiză corectă după aspectul jocului, care menţine invincibilitatea Fortunei după 5 meciuri în campionat şi două partide în Cupa României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu