sâmbătă, 4 octombrie 2014

"Liga lu' Lică". CS Cornu - Teleajen Văleni 1-4

În singurul meci din această după-amiază din "Liga lu' Lică", CS Cornu a primit o severă lecţie din partea formaţiei Teleajen Văleni, scor 1-4, unicul gol al gazdelor fiind marcat de Ioniţă.
CS Cornu a jucat în formula: Datcu - Olariu, Drăgan, Pârvan, Mustafa - Hornea, Susai - Stoica, Irimescu (cpt), Grigore - Ioniţă. Au mai jucat: Neagu, Badea.La finalul partidei, antrenorul cornenilor, Mihai Dinu, a declarat: "Am întâlnit o echipă mai omogenă, iar la noi s-au cunoscut din plin şi câteva absenţe din lot. Trebuie să învăţăm ceva din acest meci, viaţa merge mai departe şi nu ne rămâne decât să ne pregătim şi mai bine pentru meciul din etapa viitoare cu AFC Brebu, acolo unde cu totţii - jucători, antrenori, conducători - vrem să câştigăm!"

2 comentarii:

  1. voi vreti dar mai trebuie sa si puteti baieti;) daca scapati iar la 2 diferenta e ok pt voi:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa faci ceva cand jucătorii iar injurau ca iar se minte în privinta banilor ca si anul trecut azi trebuia sa le dea banii si iar au inventat ceva ca sa nu dea banii . Prosti sunt aia ca mai vin la meciuri manta ,nae si motor bogdan dati banii la băieti daca vreti rezultate

    RăspundețiȘtergere