joi, 16 octombrie 2014

Stăncioiu a demisionat de la Fortuna!

După înfrângerea severă, 0-3 pe teren propriu cu Poli Timişoara, antrenorul Florin Stăncioiu (foto) a decis în această dimineaţă să demisioneze de la conducerea tehnică a formaţiei Fortuna. "Am luat această decizie, pentru că am considerat că este nevoie de un şoc la echipă, pentru a o scoate din starea în care a intrat şi care a dus la înfrângerea de ieri. Cam în aceste zile se împlineşte exact un an de când devenisem antrenor principal al Fortuna şi am constatat cu mândrie că din 78 de partide disputate, amicale şi oficiale, în diverse competiţii, am câştigat 75! Rămân în continuare prieten cu jucătorii, în relaţii bune cu conducerea clubului şi le doresc mult succes în viitor".
Fortuna va pleca în această după-amiază la Deva, de unde mâine îşi va continua drumul spre Pâncota, echipa fiind condusă de secunzii Ştefan Odoroabă şi Cornel Cernea.

11 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt mindru de ce am relizat cu fortuna am lasat o echipa bine pregatita cu jucatori minunati mi am luat o pauza dar ma voi intoarce mai puternic cu mult respect florin stancioiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Nea' Florine,era de asteptat sa te preseze sa pleci la prima greseala...pt ei e mai importanta prezenta scenica si scandalurile can-can!nu mare ar fi mirarea sa vedem un antrenor gen Nanu sau alti 'actori' de film!felicitari pt ce a-ti realizat,desi nu trebuia sa reveniti cand v-au schimbat cand a-ti promovat!conducere tipic romaneasca...pana la sfarsitul campionatului,mai e timp de vre-o zece schimbari de antrenori!!!!la Fortuna se v-a face performanta cand vor avea un presedinte competent,cu mentalitate sanatoasa!

      Ștergere
  3. multumim pt ce ati facut pt fortuna o sa va intoarceti

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate ca exagerezi Florine ! Sau ai si alte motive pe care nu le poti spune , oricum ai facut lucruri importante cu presiunea rezultatului permanenta .Alti antrenori care sunt pe la tv nu Au reusit promovarea cu toate ca Au avut buget nelimitat .Felicitaties si succes oriunde ai merge.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu asta este valoarea echipei , eu cred ca a avut o zi m-ai slaba, cum de altfel se m-ai intampla in viata unei echipe de fotbal , trebue sa recunoastem ca s-a vazut si lipsa lui Sandru . Florine , capul sus, ca ai facut multe pt fotbalul prahovean , multa sanatate tie si la intreaga echipa.[ Mara ].

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este foarte clar ca ai simtit presiune .Din pacate insa este o decizie care va afecta evolutia echipei ceea ce s-a intamplat cu tine se va intampla si cu cei care vor veni si-au facut o regula din asta .nu -i inteleg nu aveau voie sa te lase sa pleci .succes sunt sigur ca oriunde te vei duce vei da dovada de aceeasi implicare .SUCCES

      Ștergere
  7. se aude ca la fortuna exista un mare impostor se pare ca de aici si demisia

    RăspundețiȘtergere
  8. nu te cunosc asa. sunt sigur ca nu ai fi renuntat atat de usor ,e clar ca a ai simtit presiune din partea clubului ,in mod sigur asa se vor comporta si cu ceilalti care vor veni dupa tine atitudine care nu le face cinste ar trebui sa fie recunoscatori ptr ceea ce ai facut ptr. echipa s- a vazut imlplicarea de care ai dat dovada si se stie ca esti un tehnician valoros . eu te admir si te respect si sunt sigur ca vei avea succes la alte echipe . multumim ptr ceea ce ne-ai oferit .

    RăspundețiȘtergere