miercuri, 27 mai 2015

Câmpina a găzduit astăzi Memorialul "Ştefan Stănescu" la handbal

Astăzi a avut loc o nouă ediţie a Memorialului "Ştefan Stănescu" la handbal, pentru echipe de liceu. Din păcate, interesul competitorilor a fost destul de scăzut, fiind prezente doar două echipe masculine şi numai trei feminine.
Ca harababura să fie şi mai mare, organizatorii au decis în ultimul moment ca meciul băieţilor să se desfăşoare în sala "Grigorescu", iar meciurile fetelor la sala "Energetic, aici având loc şi festivitatea de premiere.
În întrecerea masculină, Grigorescu Câmpina - Energetic Câmpina 22-16.
La feminin, Energetic Câmpina a învins pe Petrol Câmpina cu 7-3, şi Grigorescu a dispus de Petrol cu scorul de 6-3, astfel că ultimul meci a devenit o adevărată finală. După un meci spectaculos, cu multe răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj, Energetic a dispus de Grigorescu cu 9-8.
A urmat festivitatea de premiere, întârziată cu câteva minute bune (aproape 15) pentru a-şi face apariţia şi directorul Liceului Energetic, prof. Stan Sârbu. Festivitatea a fost oficiată de doi consilieri locali din Comisia de Sport, Florin Frăţilă şi Marian Dulă, competitorii primind diplome, cupe, mingii, dar şi câte un pacheţel, printre cei care au contribuit la premiere numărându-se şi DJTS Prahova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu