duminică, 17 mai 2015

"Super...lică". AS Tufeni - Real Rio Cocoşeşti 1-0

Interes foarte mare în jurul partidei de astăzi de la Tufeni, acolo unde liderul autoritar din "Super...lică" întâlnea cam ultimul adversar din campionat care i-ar mai fi putut pune ceva probleme, Real Rio Cocoşeşti. Lume multă, lume bună, "împăraţi", dar şi simpli spectatori... A rezultat un meci dârz, aprig, pe alocuri chiar prea dur, unul dintre jucătorii gazdelor, R. Vasile, alegându-se cu o accidentare destul de gravă, fiind scos pe braţe şi transportat direct la spital, fiind suspect de ruptură de ligamente. În schimb, fratele său, B. Vasile a avut satisfacţia marcării primului său gol într-un meci oficial pentru formaţia antrenată de Robert Stoica, gol care avea să rămână singurul gol al partidei, aducând toate cele trei puncte în visteria clubului din Tufeni.
Golul a fost marcat în minutul 73, atunci când Ilioiu a trimis la încheietura barelor, iar mingea revenită în teren a fost împinsă cu capul în poarta goală de la numai câţiva metri de R. Vasile.
Robert Stoica a trimis în teren pentru AS Tufeni următorul "11": D. Şandru - Zegheru, Braşoveanu, A. Ştefan, Gagiu - Fomenco, Ursea, Ilioiu, Stamate - Mocanu, Comnoiu. Au mai jucat: R. Vasile, B. Vasile, Şişu, Irimescu.

8 comentarii:

  1. Pana la urma cine a marcat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Matematic promovați dupa primul loc?????
    Daca este asa ,Felicitări AS Tufeni!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Beznea Dorinel Mihai17 mai 2015 la 19:08

    Felicitari!Este o performanta pe care au atins-o dupa multa munca!Inca o data FELICITARI AS TUFENI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim domnule Dorinel pentru felicitari și pentru toate aprecierile aduse echipei noastre. Chiar sunteți un om drept și corect. Din păcate, colegi de- ai dumneavoastra din liga A nu sunt așa. Un exemplu de răutate și invidie sunt cei de la Bănești. Ne doresc numai răul. Dar ăsta este. Avem doi conducători care nu baga în seama răutățile altora și ne vedem de drumul nostru. Așa este mai bine.

      Ștergere
  4. Echipa de rahat Tufeni, aveti noroc ca aveti bani ptr ca echipa sunteți praf. O sa rejucam meciul cu voi și o să vă batem acasă. Chiar dacă ultimele meciuri am lăsat-o moale ptr ca nu avem bani de liga 1 în meciul cu voi o sa ne arătăm adevărată valoare. Hai C.S. Siena Varnita!

    RăspundețiȘtergere