miercuri, 13 mai 2015

"Liga lu' Lică". Prahova Tg. Vechi - FC Băneşti 1-6

Băneştenii lui Ion Burchi (foto) au dat un adevărat recital în deplasarea de ieri după-amiază de la Tg. Vechi, în faţa unei formaţii care fie pierde la scoruri mari, fie pierde la "masa verde", având un obicei din a folosi jucători "pe fals". Dar merge şi aşa în competiţiile lui "Don Lică".
Gazdele au scăpat de eventuale contestaţii în meciul de ieri, pentru că băneştenii s-au impus clar, cu scorul de 6-1, prin golurile marcate de Turcu (2), Băcioiu, Burloiu, Negreanu, Roşu.
Iată şi primul "11" aliniat de Ion Burchi în deplasarea de la Tg. Vechi: Stroescu - Coman, Gânju, G. Radu, Dobrinoiu - Burloiu, Iancu, Băcioiu, Roşu - Turcu, Negreanu. Au mai jucat: Bălănică, Dudău, Matache, Albină.

4 comentarii:

  1. Au facut gazdele contestatie deoarece la Banesti sunt jucatori dublu legitimati Snagov-Banesti atentie AJF ca dovezile sunt clare

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) CE PENIBILI SUNTETI TARANILOR DE LA TARGUSORUL VECHI!!! BANESTIUL NU VA AVEA NICIODATA JUCATORI IN NEREGULA CA VOI PRAPADITILOR!!! BANESTI ESTE SINGURA ECHIPA NEINVINSA IN RETURUL ACESTA !!! ASA CA MARS LA LIGA J CU VOI INAPOIATILOR NEDEZVOLTATI:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă dați corecți dar nu sunteți. Sunteți niște parșivi și mincinoși. Știu conducătorii voștri cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. La ce bani sau bagat in Banesti trb sa v- a luptati cu Boldestiul Zilele urmatoare voi veni cu numele jucatorilor care mai sunt legitimati si la alte echipe decit la voi Poate voi nici nu stiti ca sunt dublu legitimati si jigniti degeaba Bafta

    RăspundețiȘtergere