luni, 4 mai 2015

Selecţie pentru viitoarea clasă de rugby de la "Petrol"

De astăzi şi până pe 20 mai, la terenul sintetic "Căminul Petrol" din Câmpina au loc selecţii pentru copiii care vor face parte din clasa vocațională cu profil rugby a Colegiului Tehnic "Constantin Istrati" din Câmpina. Selecţia este realizată de Centrul de Pregătire de Juniorilor în Rugby Cornu şi se adresează
elevilor născuţi în anii 2000 şi 2001. Elevii nu trebuie să ştie să practice rugby, ci doar să posede deprinderi sportive şi să aibă o dezvoltare fizică superioară (peste 1,80m înălţime).
Copiii selecționați vor avea cazarea și masa asigurate de "Centru de pregătire a juniorilor" din Cornu la hotelul "Leonard Doroftei", aici urmând să se antreneze timp de 300 de zile pe an. Cursurile se vor desfăşura la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" (fost Petrol) din Câmpina.La finalul celor patru ani, copiii vor primi o diplomă care să-i ateste ca instructori sportivi cu specializarea rugby. 
Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" din Câmpina  dorește să păstreze tradiția locală, să consolideze noi tradiții, să răspundă nevoilor comunității și cerințelor individuale și de grup, să aibă relații de parteneriat cu comunitatea locală și cu școli de același profil din țară și din Uniunea Europeană, pentru dezvoltarea dimensiunii europene a învățământului profesional și tehnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu