duminică, 21 iunie 2015

"Boldeştina" a câştigat clar prima manşă a barajului pentru Liga a 3-a

Aseară, în prima manşă a barajului pentru Liga a 3-a, Petrolistul Boldeşti a învins clar, cu scorul de 3-0, campioana judeţului Ialomiţa, Unirea Fierbinţi. Golurile formaţiei antrenate de Marian Ilie au fost marcate de C. Ionescu, Bencea şi Cioc. "Boldeştina" a luat o opţiune extrem de serioasă pentru promovare, fiind greu de presupus că ialomiţenii pot întoarce soarta barajului în returul, programat sâmbăta viitoare, în Ialomiţa.

5 comentarii:

  1. Desi echipa din Fierbinti a fost f.slaba(nu ar intra in primele 8-10 echipe din LIGA A Prahova),cei din Boldesti s-au chinuit 90 de minute sa castige.Chiar daca au invins la final cu 3-0 ,nu au convins.Sa nu uitam ca in minutul 48 oaspetii au avut o mare ocazie de a egala, iar golul de 3-0 a fost din ofsaid vazut si din avion.Nu am inteles iesirile nervoase ale lui ILIE MARIAN,antrenorul gazdelor,in conditiile unui arbitraj fara cusur al centralului din TG-MURES. Dar ce sa-i faci,omul era invatat cu alde PICIU L.,VULPE ,MARINESCU,etc.care "se faceau ca nu observa" sau pur si simplu ii acceptau isteriile nervoase.....Dupa ce vor promova ,vor vedea ei ce vor pati cu astfel de atitudini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa speram ca vor gasi si "resurse" ,pentru a juca in liga a 3-a.Ultimele promovari ale prahovenilor au dus la desfiintare ,Unirea Campina,CSM Campina si Cioranii fiind nefericitele :(

    RăspundețiȘtergere
  3. te pricepi si tu la fotbal bine rau....:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Oameni buni indiferent cu cine a jucat sau cum a jucat Boldestiul a fost mai buna Nici cind se incearca sa ajunga o echipa din Prahova in liga 3 nu este bine Sa promoveze si pe urma mai vedem rezista sau nu .dar pina atunci ciocul mic neputinciosilor si invidiosilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Boldestiul clar a fost mai buna.....si putea sa mai inscrie pe final. la 4-0 faceau o aroganta si nu se mai prezentau la meciul retur :))

    RăspundețiȘtergere