duminică, 14 iunie 2015

"Liga lu' Lică". AFC Brebu - FC Băneşti 3-4

Un meci cu miză mare ieri după-amiază la Brebu, acolo unde gazdele aveau nevoie de puncte pentru a nu face calcule până s-o decide "Don Lică" pe ce echipe va miza în viitoarea ediţie de campionat, în vreme ce băneştenii veneau după insuccesul din finala fazei judeţene a Cupei României şi vroiau să încheie cu fruntea sus campionatul.
Elevii lui Ion Burchi (foto) au început mult mai bine partida, conducând în minutul 30 cu scorul de 3-0, prin reuşitele semnate de Bălănică, Nichifor şi Băcioiu. Gazdele au revenit pe tabela de marcaj prin Victor Drăgan şi apoi au beneficiat de o lovitură de pedeapsă just acordată de arbitrul Viorel Căunei. Hromei a ratat, dar mingea a ajuns tot la el şi a trimis-o în plasă, reducând la un singur gol diferenţa şi reaprinzând speranţele în tabăra gazdelor. Cu un plus de maturitate, experienţă şi chiar valoare, băneştenii au cntrolat partida şi au mai arcat o dată, prin Roşu, astfel că o nouă reuşită  alui Hromei nu a făcut decât să stabilească scorul final, 4-3 pentru FC Băneşti.
Iată şi cele două echipe:
AFC Brebu: Corind - Târboiu, Dragomir, Marcu, Bucura - Victor Drăgan, Vlad Drăgan, Ioniţă, Neagu - Băjenaru, Hromei. Au mai jucat: Dascălu, Covaci, Buzăţoiu, Cârstea. Antrenor: Robert Banu.
FC Băneşti: Stroescu - Gânju, Bălănică, G. Radu, Turcu - Burloiu, Ţigănuş, Nichifor, Băcioiu - Roşu, Negreanu. Au mai jucat: Coman, Dudău, Matache, Budileanu. Antrenor: Ion Burchi.
La finalul partidei, cei doi antrenori au declarat:
Robert Banu, AFC Brebu: "Am sperat mult de la acest meci, ne-am dorit foarte mult o victorie pentru a nu mai fi nevoiţi să aşteptăm alte rezultate, dar oaspeţii au fost mai buni ca noi. De asemenea, ţin să-l felicit şi pe arbitrul Viorel Căunei, căruia consider că noi nu avem ce să-i reproşăm în acest meci. Din păcate, acum stăm la mâna altor rezultate şi a deciziilor unor comisii".
Ion Burchi, FC Băneşti: "Probabil că multă lume credea că ne vom preda la Brebu, pentru că gazdele aveau nevoie de victorie. Eu am spus că întotdeauna vom juca doar pe teren. Am controlat jocul, chiar l-am dominat şi cred că victoria noastră este pe deplin meritată. În plus, cred că prin jocul nostru am închis gura tuturor cârcotaşilor care în cazul unui rezultat negativ ne-ar fi acuzat imediat că am dat meciul. Îmi pare rău pentru formaţia din Brebu, dar sper ca şi în ediţia viitoare de campionat să ne întâlnim".

7 comentarii:

  1. Mare performanta ce a facut Burchi a batut la Brebu...Sincer sa fiu imi pare rau de Brebu pentru ca in acest moment sta la mana altor echipa cu privire la ramanerea in Liga A...Poate vor reusi sa fie aici si la anul spun asta pentru ca am fost jucator acolo si as regreta daca ar retrograda.O zi buna va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. El s-a predat in finala cupei cu Paulesti !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu a facut Burchi nici o performanta ca a batut la amaratii aia care de 3 4 ani numai asa termina campionatul...si nu s a predat in finala cupei...nu este el de vina ca giorsini da pasa de gol....sau alte faze...in concluzie banesti locul 5 brebu in superliga :)) finala cupei romaniei pierduta...un sezon bun

    RăspundețiȘtergere
  4. Si acum are frisoane Burchi de la meciul cu paulesti, nu avea de ce sa se predea, stai linistit

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu retrogradeaza nici brebu nici surani o sa vedeti!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. 22:06..stai linistit ca Burchi a facut la Banesti intr un an ce nu ai facut tu toata viata ta...asa ca du te si bea o gura de apa !

    RăspundețiȘtergere