duminică, 14 iunie 2015

"Super...lică", etapa a 30-a, ultima, rezultate şi clasament

Unirea Teleajen - Petrolul Băicoi 0-2
CS Şirna Varniţa - Intersport Filipeşti de Târg 1-1
Vulturii Proviţa de Sus - Unirea Urlaţi 3-3
Real Rio Cocoşeşti - Cetatea Coada Izvor 1-0
Tineretul Berceni - Voinţa Ciorani 3-0
AS Dâmbu - Tinereţea Izvoarele 4-1
Ştiinţa Albeşti - Avântul Tomşani 3-2
AS Tufeni - Caraimanul Buşteni 3-2
Clasament
1. AS Tufeni 77 puncte
2. Unirea Urlaţi 60
3. Real Rio Cocoşeşti 53
4. Petrolul Băicoi 52
5. Cetatea Coada Izvor 48
6. CS Şirna Varniţa 48
7. Intersport Filipeşti de Târg 47
8. Tineretul Berceni 41
9. Caraimanul Buşteni 40
10. Vulturii Proviţa de Sus 39
11. Avântul Tomşani 35
12. Voinţa Ciorani 35
13. Unirea Teleajen 32
14. Ştiinţa Albeşti 30
15. AS Dâmbu 29
16. Tinereţea Izvoarele 21

4 comentarii:

  1. chiar nu se sesizeaza nimeni cu ceea ce sa intamplat la sirna... cum se permite sa se joace fara paza.. siguranta echipei oaspete sa fie pusa in dificultate... ? sa se arunce cu bere in arbitrul iar apoi cu sticla...spectatori sa intre pe teren sa loveasca un jucator advers.. ? sa se stea cu lada de bere langa teren .. oamenii gazdelor cu bere pe banca de rezerva ?.. sa se arunce cu lada de bere.. ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La varnita.. imi cer scuze de greseala.. la meciu varnita - intersport filipesti

      Ștergere
    2. Cum sa nu apara astfel de probleme ,atata timp cat Observatorii nu-si fac datoria? Acestia vin la jocuri,stau prin tribuna,rontaie ceva seminte si asteapta sa se termine jocul si sa ridice ...BAREMUL.Nu tu sa urmareasca LUAREA TUTUROR MASURILOR DE ORDINE SI PROTECTIE A JUCATORILOR SI OFICIALILOR ,desi aceasta este sarcina lor exclusiva.Cata vreme sunt admise ca observatori persoane ce nu cunosc REGULAMENTELE si LEGILE (ordinii si combaterii violentelor pe terenurile de sport) si mai ales NU LE APLICA,vom asista in continuare la evenimente (poate mai grave) care vor mai fi descrise pe aici.

      Ștergere
  2. deci nu-mi vine sa cred nici in clipa de fata.. :| extraordinar..sa sara oamenii din tribuna efectiva sa ia la picioare un copil un junior de la intersport..incredibil.. e dureros ca unii avem o experienta pe teren mai venim jucam din placere sa ne mai omoram zilele de sambata sau duminica.. sa stam cu grupul etc... si se gasesc unii gen varnita .. care efectiv ..fotbal 0... dar faulturi grosolane.. intra la rupere la picioare.. arbitri n`au ce sa faca ca uite ce se intampla.. dc se accepta astfel de echipe de ce agresivitatile astea.. ? de ce lipsa de respect.. ?

    RăspundețiȘtergere