duminică, 21 iunie 2015

Statistica "Ligii lu' Lică". Delegările arbitrilor

Un subiect întotdeauna fierbinte, delegările arbitrilor au generat destule discuţii şi la nivelul ediţiei recent încheiate din "Liga lu' Lică". Mai ales că pe final s-a consemnat şi un gest fără precedent - mai mulţi arbitri au întocmit un memoriu către conducerea CJA, în care reclamau conducerea clubului CS Blejoi. Urmarea a fost că de la momentul respectiv, pe site-ul oficial al CJA nu au mai fost publicate numele arbitrilor la meciurile echipei în cauză, ceea ce echivalează cu o asumare de către CJA a poziţiei arbitrilor nemulţumiţi de tratamentul la care au fost supuşi de conducerea formaţiei din Blejoi.
Retur
Ionuţ Neagu, Laurenţiu Piciu, Viorel Căunei – 11 meciuri
Bogdan Zahiu, Alex Vulpe – 10 meciuri
Andrei Moroiţă, Mădălin Marinescu – 8 meciuri
Sergiu Târşoreanu, Marius Petre – 7 meciuri
Alin Gheorghe, Doralin Bârziloiu, Mădălin Dicu – 6 meciuri
Mihai Amorăriţei, Ovidiu Oprea, Mihai Safta, Robert Stanciu – 4 meciuri
Adrian Illyeş – 2 meciuri
Alexandru Despina – 1 meci
Sezonul complet 2014-2015 
Viorel Căunei, Ionuţ Neagu, Laurenţiu Piciu – 21 meciuri
Alexandru Vulpe – 20
Bogdan Zahiu – 19
Andrei Moroiţă – 16
Sergiu Târşoreanu, Mădălin Marinescu, Marius Petre – 15
Doralin Bârziloiu – 14
Ovidiu Oprea, Alin Gheorghe – 12
Mihai Safta – 11
Mihai Amorăriţei – 10
Adrian Illyeş, Robert Stanciu – 8
Mădălin Dicu, Bobi Codreanu – 7
Alexandru Despina – 5
Răzvan Ioana – 3
Ciprian Geambazu, Ciprian Stavre – 1

3 comentarii:

  1. Daca aduni varsta primilor 3 in topul delegarilor, vei vedea ca se duce pe la... 130 de ani! Deci, avem viitorul asigurat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Paul Mainea - CS Blejoi21 iunie 2015 la 23:18

    La ce tratament au fost supusi arbitrii la Blejoi? Sa fim seriosi! Am fost doar exigenti cu prestatiile lor. Am fost vocali ori de cate ori s-a gresit grav impotriva noastra, de-aia sunt suparati. Ca nu am tacut, sperand ca data viitoare vom fi ajutati. Cine sunt semnatarii protestului? Caunei, Piciu, Neagu, Alin Gheorghe,sau Tarsoreanu, arbitri ce au gresit grav impotriva noastra. De ce e suparat Neagu? Ca dupa meciul cu Avantul Maneciu a intrat in vestiar si ne-a amenintat jucatorii cu bataia? A fost un gest incredibil din partea unui arbitru, dar a ramas fara urmari. A arbitrat in continuare. E doar un exemplu, dar putem povesti mult pe subiectul asta.
    Dar parerea mea este aceea ca nici unul dintre ei nu a protestat, Au fost doar folositi de altcineva care a incercat sa isi arate muschii in fata noastra. Cineva care a facut fite si la delegarea unei brigazi la amicalul noastru cu Petrolul. Cineva care a cerut "hartii oficiale" si asigurari ca platim baremul de arbitraj. Jenant!

    RăspundețiȘtergere