sâmbătă, 6 februarie 2016

Amical. CS Cornu - Petrolul Băicoi 4-1

După ce a avut ocazia la cursurile Şcolii de Antrenori să se fotografieze cu Adrian Mutu, Mihai Dinu (foto - alături de Mutu), antrenorul formaţiei CS Cornu, a condus în această dimineaţă echipa sa într-un meci amical, disputat pe "sinteticul" de la Câmpina şi câştigat de corneni 4-1, cu Petrolul Băicoi.
Golurile formaţiei din Cornu au fost marcate de Gavrilă, Şovăială (2) şi Zamfir. Ar mai fi de precizat că s-a reuşit realizarea transferului încă unui jucător
- Alexandru Oaie, de la CS Păuleşti, care deja s-a integrat bine în lotul revelaţiei primei părţi a campionatului judeţean. De altfel, antrenorul Mihai Dinu ne-a declarat pe marginea acestui subiect: "Transferul lui Oaie este ultimul pe care îl facem, pentru că vrem să ne pregătim foarte bine şi să avem în stagiul centralizat de pregătire toţi jucătorii cu care vom aborda returul, unul pe care eu îl consider foarte dificil şi din prisma faptului că toată lumea ne va privi de acum cu alţi ochi şi se va mobiliza cât mai bine în jocurile împotriva noastră. Ţelul nostru va fi să ne impunem jocul în fiecare meci, indiferent de numele adversarului, şi să încercăm să facem o figură cât mai frumoasă".

11 comentarii:

  1. Mihai Dinu a facut si face o treaba minunata la Cornu pt cineva care abia acum face scoala de antrenori!Este un tip studios,autodidact,dar care sufera de publicitate!Oferte din Malta(dar nu are licenta UEFA de antrenor),miniconcediu in Spania,poze cu Mutu s.a.m.d!Tipul e subtirel,e loc mult intr-o poza,mai incape si Messi,Ronaldo,Iordanescu,Piturca,Adrian Nastase(de la Cornu)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti unul din cei care ii fac publicitate.

      Ștergere
    2. Este posesor de Licenta.Are Uefa "C",licenta care ii dadea dreptul sa antreneze in Insula Gozo.Un prieten campinean.

      Ștergere
  2. Cu licenta C UEFA poti antrena doar in campionatele judetene unde oricum nu intreaba nimeni daca ai licenta.In Romania incepand cu juniorii republicani trebuie licenta A;Cu licenta B poti fi doar SECUND la liga 3.Dar baiatul e tanar poate urca toate treptele 'mai putin licenta PRO pt care trebuie sa fi jucat in liga 1.Dar face o poza intre ADI POPA si VARELA si zice ca a jucat la STEAUA.Acelasi prieten campinean.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu licenta C UEFA poti antrena doar in campionatele judetene unde oricum nu intreaba nimeni daca ai licenta.In Romania incepand cu juniorii republicani trebuie licenta A;Cu licenta B poti fi doar SECUND la liga 3.Dar baiatul e tanar poate urca toate treptele 'mai putin licenta PRO pt care trebuie sa fi jucat in liga 1.Dar face o poza intre ADI POPA si VARELA si zice ca a jucat la STEAUA.Acelasi prieten campinean.

    RăspundețiȘtergere
  4. mai antreneaza brebu pe urma varnita si gata ii ajunge

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fie sanatos.Fiecare cu profesia lui.Deocamdata nu a demonstrat mai nimic in fotbal.Sper sa reuseasca mai mult= sa promoveze cu Cornu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo Mihai Dinu, meriți pe deplin să fi felicitat,cea ce ai reușit să faci alături de fotbaliști de la Cs Cornu,clar merită aprecierea totală a tuturor ce sunt aproape de echipă,de la suporteri până la toți cei ce susțin echipa financiar . Tot înainte,multă baftă,și un retur de campioni vă doresc. Șovăială,nașule tot respectul pentru tine și toți băieți de la echipă 👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo Mihai Dinu, meriți pe deplin să fi felicitat,cea ce ai reușit să faci alături de fotbaliști de la Cs Cornu,clar merită aprecierea totală a tuturor ce sunt aproape de echipă,de la suporteri până la toți cei ce susțin echipa financiar . Tot înainte,multă baftă,și un retur de campioni vă doresc. Șovăială,nașule tot respectul pentru tine și toți băieți de la echipă 👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo Mihai Dinu, meriți pe deplin să fi felicitat,cea ce ai reușit să faci alături de fotbaliști de la Cs Cornu,clar merită aprecierea totală a tuturor ce sunt aproape de echipă,de la suporteri până la toți cei ce susțin echipa financiar . Tot înainte,multă baftă,și un retur de campioni vă doresc. Șovăială,nașule tot respectul pentru tine și toți băieți de la echipă 👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere