miercuri, 3 februarie 2016

Amical. CS Păuleşti - Viitorul Domneşti 2-2

Meci amical interesant în această seară la Izvorani, acolo unde pe terenul sintetic de la Centrul Olimpic s-au întâlnit Viitorul Domneşti, echipă din liga a 3-a, şi CS Păuleşti, liderul campionatului judeţean.
Ilfovenii au fost cei care au deschis rapid scorul, dar elevii lui Iulius Mărgărit au egalat prin D. Nae (minutul 9) şi chiar au preluat conducerea prin reuşita semnată de Butufei, în minutul 30. Prahovenii au fost egalaţi în ultimul minut de joc, din lovitură de pedeapsă.
CS Păuleşti a jucat în următoarea alcătuire: Rădulescu - Ţugui, Pripu, Neagu, Stoica - Dumitru, Bărăgan, Butufei, Cocoş - M. Mihai, D. Nae. Au mai jucat: Arnăutu, Neacşu, Pătraşcu.

3 comentarii:

  1. Pacat.Sant din Pucheni (eram la inot cu fiul meu la bazin si am vazut meciul ),dar ce am vazut astazi la acest joc,ma face sa cred k nu vom avea inca o echipa la div.c si va spun si de ce.Paulestiul a fost mult mai buna ( poate sant obiectiv,dar asa a fost ),dar din cei prezenti pe margine la acest joc( aprox.150 pers.),toti au auzit ca cei din Paulesti nu au bani de divizia C.Vin si intreb,de ce cheltuiti banii contribuabililor,daca nu puteti juca mai sus ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt din Campina.Aceleasi vorbe le-am auzit si la noi in oras pe vremea cand aveam echipe de fotbal.Acum cand s-au desfintat aceeasi oameni care comentau ca se cheltuiesc banii contribuabililor,injura ca toti politicienii nu iubesc fotbalul.Banii publici sunt cheltuiti acum in alte moduri iar carcotasii care pana nu demult macar aveau unde se duce la sfarsit de saptamana acum stau prin piata si se vaita .Stiti ce vreti ,sau criticati doar de "amorul artei"?

    RăspundețiȘtergere