miercuri, 17 februarie 2016

Amical. Petrolistul Boldeşti - CS Cornu 2-2

După jocuri amicale mai puţin reuşite, odată cu apropierea reluării sezonului oficial, CS Cornu pare să-şi fi revenit la forma care a propulsat-o pe podiumul clasamentului Ligii A. Un joc buna a avut echipa pregătită de Mihai Dinu şi astăzi după-amiază, la Scăieni, acolo unde a întâlnit într-un meci amical formaţia Petrolistul Boldeşti, singura echipă prahoveană din eşalonul al treilea al fotbalului românesc.
La Scăieni, la capătul unui joc echilibrat şi chiar spectaculos, cele două formaţii au încheiat la egalitate, scor 2-2, golurile cornenilor fiind realizate de Iosif.
CS Cornu va disputa următorul joc amical sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11.00, în compania formaţiei FC Băneşti, discutându-se încă asupra locului de desfăşurare a partidei - la Băneşti sau la Câmpina, pe terenul "Petrol".

18 comentarii:

  1. Dinicu petru demis de la cs cornu ... nu mi se pare corect ce ati facut .. deja a-ti inceput sa faceti cum se facea acum 20 ani se baga copii favoriti al atrenorului si secundului ..va-ti batut joc de un jucator care va ajutat la greu cand erati pe 16 cu... mustafa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. alo, tati...pai ce sa mai joace cand a stat 4 luni ospatar si a fumat si baut de n-a mai putut. Sa nu-l duceti la muzeu la Antipa ca bea si din borcanele alea..>))

      Ștergere
  2. In loc sa se intorca la Cornu cand a venit de la mare...s-a dus la Breaza. Si a venit inapoi cand l-au dat aia afara. La Cornu nu e casa de binefacere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa faca dinicu la cornu.a jucat cand erau pe 16 si aveau alte obiective.l-am vazut la brebu si cred ca a fost unul din cei mai slabi jucatori alaturi de celalalt fd central.buna mutarea cu Militaru care este fd central de care aveau nevoie.si da...este copilul lui dinu

    RăspundețiȘtergere
  4. Orice antrenor lucreaza,pe cat e posibil cu jucatori pe care-i cunoaste!Asa si cu Militaru!Cat despre faza cu "bravo Mister",lasati-o mai moale!O fi si Dinu un fel de Cornel Dinu!Sau sunt tata si fiu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba taranilor ... vati vazut pe locul 2 si.mirositi a profesionisti terminativa ma cu astea tot a taran mirositi asa ca taceti ca vb multa saracia omului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu mirosi bine.analfabet mic ce esti.

      Ștergere
    2. Ma ustura ochii de la scrisul tau..:)) Uite ca "taranii" din prima comuna la standarde europene se uita la voi de pe locul doi. Sa lasi cizmele la intrare in Cornu sau sa le speli bine, nu de alta...dar sa nu murdaresti asfaltul.
      P.S. Avem si biblioteca de unde poti imprumuta un abecedar. >))

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tarane io acum mam trezit si tu esti rupt de foame la ora asta si de sapaaa :))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihai dinu legenda viee ..

    RăspundețiȘtergere
  10. Marinica am inteles ca nevastata lucreaza la birou lu mihai dinu ??? Bvv mult succes

    RăspundețiȘtergere
  11. Ooooooo bv dinule multi copii

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce aveti cu nevasta omului?Lasati-o sa "mananca" si ea o paine sau...o bagheta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu are ce sa manance ca Mister e mic rau

    RăspundețiȘtergere