sâmbătă, 6 februarie 2016

Amical ratat pentru AFC Brebu

AFC Brebu ar fi trebuit să dispute în această dimineaţă un meci amical în faţa formaţiei AS Măgura Trestioara, formaţie care activează în Liga B Prahova, ocupând locul 14 în Seria Nord, la jumătatea campionatului.
Din păcate, oaspeţii au venit cu numai 8 jucători şi în ciuda eforturilor depuse de gazde, până la urmă s-a renunţat la ideea acestui meci amical, brebenii transformând meciul într-un antrenament de pregătire fizică.
De altfel, antrenorul formaţiei AFC Brebu, Robert Săvulescu (foto), a declarat: "Oaspeţii au venit cu numai 8 jucători, că atâţia au putut şi ei să se strângă. Am încercat să le dăm noi câţiva jucători, dar nu s.a jucat decât aproape o repriză, pentru că toţi erau foarte nervoşi, se crease o stare de tensiune care putea degenera şi am preferat să abandonăm meciul amical şi să facem doar un antrenament fizic, pentru că avem nevoie în această perioadă şi de acumulări fizice. Păcat, dar sperăm ca mâine să putem juca un meci amical normal, când vom întâlni formaţia de juniori Pro Progresul Bucureşti".

4 comentarii:

  1. minciuni "tehnicianule" . cat a fost scorul la pauza ???

    RăspundețiȘtergere
  2. nu degeaba vi se spuneti ca sunteti oameni de la tara :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i nimic Robert,conteaza doar cele 3 puncte!Daca e" perioada de acumulari fizice",de ce nu faci antrenamente si faci doar jocuri "amicale"?

    RăspundețiȘtergere
  4. Meltene ai iesit si tu la oras un pic si ai dat de net?am incercat sa va gasesc pe waze dar se pare ca nu existati pe harta in ph.de unde atata pauza daca s-au jucat 30 min?asa e la voi in trib/catun,30 min repriză?spor la tăiat lemne%păscut oi:))))

    RăspundețiȘtergere