sâmbătă, 27 februarie 2016

Cupa României. Petrolul Băicoi - AFC Brebu 3-2

La Băicoi s-a consemnat una dintre partidele în care formaţiile din Liga A au fost eliminate din competiţia KO. În ciuda achiziţiilor cu nume din această pauză competiţională şi chiar şi a unor meciuri bune în perioada de pregătire, brebenii nu au reuşit să treacă de Petrolul Băicoi, gazdele conducând mai tot timpul jocului pe tabela de marcaj, cu 1-0, apoi 2-1 şi 3-1. S-a cunoscut şi absenţa golgheterului Bogdan Dumitru, golurile formaţiei antrenate de Robert Săvulescu (foto) fiind marcate de Codreanu şi Zamfir.
Iată şi echipa trimisă în teren de antrenorul brebenilor, Robert Săvulescu: Dumitraşcu - Marcu, Zamfir, Dragomir, Ciobotaru - Pancovici, Pârvu, Bunea, Mărăcineanu - Piciu, Codreanu. Au mai jucat: Rada şi Creţu.

11 comentarii:

  1. domnu niculae de ce nu ziceti si de magureni cu banesti nimic/



    RăspundețiȘtergere
  2. Petrolul Baicoi are echipa buna,a batut Tricolorul Breaza de doua ori fara probleme,dar ,parca Brebu anunta,dupa achizitiile facute,alte rezultate!Bine,e un meci de Cupa.dar poate Brebu mai mult in campionat? Sa speram ca da,poate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am asistat la meci si pot spun ca Petrolu Baicoi au o echipa frumoasa,pot face fata cu brio in liga a,la cum joaca nu au cum sa nu promoveze,bafta lor!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Care echipa din Baicoi?
    Toti jucatorii echipei Petrolul din Baicoi sunt niste mercenari adusi de catre marele arbitru Bobi Codreanu pe bani multi. Bani proveniti din oprire din salariu a salariatilor Schelei Baicoi si administrati de catre liderul de sindicat Daniel Spiridon. Asa cum nu mai el stie. Semneaza un fost salariat Petrom.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnu fost salariat petrom mercenar sunteti dumneavoastra jucatorii nu au nici o vina,ei chiar vin si joaca f bn dupa cum se vede,asa ca lasati frustrarile si stati linistit,semnat un suporter

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule salariat din Petrom se vede ca sunteți un om frustrat care cred ca are ceva cu acest club.Dar se vad rezultatele și apropo... invidia este mare

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule salariat din Petrom se vede ca sunteți un om frustrat care cred ca are ceva cu acest club.Dar se vad rezultatele și apropo... invidia este mare

    RăspundețiȘtergere
  8. Tov.Codreanu...nu te mai da atât de rotund ca știm și noi cați bani aloca dl.Spiridon anual pt echipă de fotbal.Tu zi mulțumesc ca ai dat peste omul asta care nu are habar de fotbal dar vrea să facă ceva în fotbal.La cați bani aveți trebuia să fiți pe primul loc cu cel puțin 10 puncte în față..O să promovați,dar să nu începi să te bați cu cărămidă în piept ca nu e meritul tău strict ca antrenor.Meritul tău e ca arbitru..

    RăspundețiȘtergere
  9. s-a vazut si sambata cand cei de la brebu au fost ciupiti de moroita exact cand a trebuit ...ca stai linistit nu ati fost mai buni ca ei

    RăspundețiȘtergere
  10. Nea Bobi,de ce zici ca esti antrenor,ai vreo scoala de antrenori?Te rog sa ne spui ce studii ai!

    RăspundețiȘtergere
  11. Alo?Bobi, ne spui ce calificare de antrenor ai?

    RăspundețiȘtergere