sâmbătă, 2 aprilie 2016

Liga A. FC Băneşti - AS Tufeni 3-1

"Nu cred că meritam victoria! A fost unul dintre acele meciuri în care joci prost, dar câştigi!", recunoştea cu mult fair-play, la finalul partidei, antrenorul formaţiei FC Băneşti, Ion Burchi (foto). Dincolo de această realitate, a fost un meci plăcut pentru spectatorul neutru, un meci cu de toate - 4 goluri, două penalty-uri (unul ratat de Bridinel, pentru oaspeţi, un altul transformat, de Petrescu, pentru gazde) şi două eliminări, câte una de fiecare parte (ambele pentru două "galbene").
Momentul psihologic al partidei a fost ratarea penalty-ului de către oaspeţi. Era 1-0, marcase Stăncescu, dar Brebenel a ratat de la punctul de pedeapsă (Stroescu parând şutul bun al jucătorului oaspete), pentru ca în faza imediat următoare, prin Petrescu, gazdele să-şi dubleze avantajul. Apoi, chiar dacă tufenarii au revenit în meci, prin golul marcat de Braşoveanu, o nouă reuşită a aceluiaşi Petrescu a stabilit scorul final.
Iată şi componenţa celor două formaţii aliniate la fluierul arbitrului Viorel Căunei:
FC Băneşti: Stroescu - Nichifor, Gânju, G. Radu, Dumitru - Popa, Ilioiu, Stăncescu, Băcioiu, Roşu - Turcu. Au mai intrat: Sintulescu, Petrescu, Ene şi Burloiu (ultimii doi, la primele minute în jocuri oficiale în 2016, revenind după divers accidentări). Antrenori: Ion Burchi, Roberto Opatchi.
AS Tufeni: Filoti - A. Ştefan, Braşoveanu, Iordache, Zecheru - Anghel, Ursea, Comnoiu, Ţânţaru, Bridinel - Brebenel. Au mai evoluat: Vane, Burlacu, Bobeică. Antrenor: Robert Stoica.
Celelalte rezultate înregistrate în această dimineaţă în Liga A - campinatv.ro/sport.

7 comentarii:

  1. Am văzut un meci bun cu fotbal de calitate, pentru ce se joaca in liga a ph. Felicitari celor doua echipe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Meci interesant cu doua echipe bune. Banesti i a cam luat de sus pe Tufeni si era aproape de o surpriza. Daca Bridinel marca din penalty nu mai revenea Banesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari ambelor echipe.A fost un joc de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord, jocul a fost placut pentru ca anbele echipe au 3-4 jucatori peste nivelul ligi A Prahova, la Tufeni sunt: Brebenel, Zecheru, Baraca, Tantaru, la Banesti ceva mai multa calitate individuala, Castroman, Ilioiu, Ganju, Stroescu, Petrescu. . .

    RăspundețiȘtergere
  5. Care baracă?e bun la liga a,nicidecum la div c.te.ai tignit cu baracă la div c?a fost odată,au tre ut anii peste el...

    .

    RăspundețiȘtergere
  6. Baracă are ceva realizări dar alți jucători ce au realizat nu prea am auzit nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fratilor asta e nivelul ligii a. Acestia sunt jucătorii. Ganditi-va totusi ce jucători sunt la liga I, asa ca aproape orice jucător cu oarecare experiență de la liga a, pregătit,antrenat si plătit,poate juca in divizia c

    RăspundețiȘtergere