miercuri, 18 mai 2016

Juniorii lui Hagianu au pierdut finala judeţeană fără să fie învinşi!

Poate părea paradoxal, dar se poate! Juniorii de categoria B ai clubului Hagianu Mircea Junior Câmpina au jucat finala campionatului judeţean cu CSM Ploieşti, pe care au pierdut-o, dar fără să fie înfrântă. Mai întâi, vineri după-amiază, pe sinteticul de la Căminul Petrol, cele două formaţii au încheiat la egalitate, prin golurile marcate de Fabian Micuţă, respectiv, Ştefan Ghinea, pentru ca ieri după-amiază, pe "Ilie Oană", cele două formaţii să încheie tot la egalitate, 0-0. Cum ploieştenii marcaseră în deplasare, ei au câştigat titlul judeţean şi dreptul de a participa la competiţiile turneele finale organizate de FRF. Oricum, meritorie comportarea tinerilor fotbalişti câmpineni, care merită felicitări!

4 comentarii:

  1. Meci foarte slab ! Practic nu merita nimeni sa se califice !

    RăspundețiȘtergere
  2. Va anunt,cu regret ca Petrolul Ploiesti v-a disparea,spre a-i face loc,acestei echipe,Csm Ploiesti!!! :((( Csm Ploiesti,fara traditie,fara identitate....sustinuta cu bani de la bugetul judetean!!!!!de retinut.... :((( vorbesc in afara stirei dv!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca paulesti promovează si vinde locul acestui csm ploiesti

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul trecut,CSM Ploiesti,campioana judeteana a pierdut intr-una din cele doua manse cu 9-0 in fata grupei clubului Dinamo Bucuresti!Probabil,anul acesta va avea performante similare!Asta ca sa va dati seama de valoarea acestui campionat judetean de juniori!HM Junior si CSM Ploiesti,cele mai bune echipe din judet nu vor fi in stare sa dea impreuna macar 4 jucatori de liga a-3-a!Vai de parintii care fac sacrificii pt copiii lor si sunt mintiti de cei care conduc aceste cluburi!

    RăspundețiȘtergere