sâmbătă, 28 mai 2016

Liga A, etapa a 28-a, partidele de sâmbătă dimineaţă, rezultate

Primele 5 jocuri ale etapei a 28-a din Liga A au avut loc în această dimineaţă.
Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

8 comentarii:

  1. Ia uite ba..... pai din nou au facut astia de la Brebu blat? A cata victprie e asta. Mai vorbiti si acu bai internautilor. Brebu are echipa nu gluma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ole ola Brebu va rămâne în A!!!și nu va mai opăriți atât cu blaturile Brebu pana acum a jucat toate meciurile pe teren am fost de doua ori mai buni ca Tufeni și ca alții nu mai contestați valoarea echipei!

    RăspundețiȘtergere
  3. N-au facut acum....dar cu Plopeni ce ati facut ? Am uitat ati facut tort :))
    Sa va aduc aminte si anul trecut de Maneciu, Banesti? Pai nu va e rusine ? Mai si intrati aici sa comentati. Sau voi trebuie sa va laudati cand nu faceti blat...taranusilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Are pe dracu sa va ia de ciobani. ..sunteti plini de blaturi

    RăspundețiȘtergere
  5. Care banesti care maneciu niciodata!!!!in ce an a dat banesti meciul la brebu anu trecut cand a avut nevoie de 3 pct ultima etapa nu sa putut sia nu asta i-am cam batut de nu sa apropiat la poarta repriza a doua deci nu mai luati meritele jucatorlor de ala AFC BREBU!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 18.55 ce-ai mah ți-a luat-o mintea razna??? De unde ești mah, ce sat reprezinti nebunule??? Stai cuminte ca o sa mai stam mulți ani pe aici prin divizia asta ca ne iubește și pe noi ajf-ul în special nea Silviu, potoleste-te.

    RăspundețiȘtergere
  7. LA BREBENI TOATA LUMEA LE DA MECIUL?SAU ASTA E LE VALOAREA RETURUL ASTA DE CAMPIONAT?CARCOTASI SUNT MULTI, NU MAI PUNETI BOTUL LA VRAJELI SI VENITI SA VEDETI CA ECHIPA JOACA IN TEREN SI CHIAR JOACA FOTBAL.

    RăspundețiȘtergere
  8. Azi sigur nu a fost blat.acum o săptămână erau nevoiți))

    RăspundețiȘtergere