duminică, 30 aprilie 2017

Liga B, Seria Câmpina, etapa a 20-a, rezultate şi clasament

Juventus Călineşti - Avântul Măgureni 0-5
Muntenii Câmpina - Flacăra Filipeşti de Târg 6-0, întrerupt în minutul 42
AS Strejnic - ACS Ariceşti 5-2
CS Valea Doftanei - CS Măneşti 2-1
Sportul Câmpina - NG Brătăşanca 3-3
Steaua Mărgineni - Unirea Călineşti 2-2
Viitorul Proviţa de Sus a stat.
Clasament
1. AS Strejnic 39 puncte
2. CS Valea Doftanei 39
3. Avântul Măgureni 38
4. NG Brătşanca 37
5. CS Măneşti 31
6. Sportul Câmpina 30
7. Muntenii Câmpina 29
8. Viitorul Proviţa de Sus 26
9. Unirea Călineşti 19
10. ACS Ariceşti 18
11. Flacăra Filipeşti de Târg 15
12. Steaua Mărgineni 11
13. Juventus Călineşti 4

13 comentarii:

  1. Acest egal o scoate, probabil, pe Sportul Campina din lupta pt promovare.Pacat! Oricum,meritoriu parcursul celor doua echipe din Campina, pt faptul ca abia s-au infiintat si nu dispun de o finantare deosebita.Bafta !Campionatul viitor va avea si CS Campina echipa de seniori.Se joaca fotbal in Campina,nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. STAI LINISTIT . LA BRATASANCA IN AFARA DE NR 4- SMOLEANU , TOTI AU FOST " SENIORI " SUB 23 ANI . in traducere libera . SPORTUL CAMPINA , A CASTIGAT CU 3-0, DEOARECE BRATASANCA NU AU AVUT PE TEREN COPII SUB 23 ANI (
      COMFORM REGULAMENTULUI ....

      Ștergere
    2. Acest Zmoleanu , v a dat lectii !

      Ati jucat cu o echipa care , abia s au strans 11 jucatori.Au avut un singur jucator sub 21 de ani

      Erati in stare sa faceti contestatie si pe el , numai sa castigati
      Nu va mai plangeti , ca voi, numai asa stiti sa castigati , prin contestatii . Plangaciosilor , v ati facut inca o data de ras !

      Ștergere
  2. ce sa intamplat la MUNTENII CU TARG?

    RăspundețiȘtergere
  3. A FOST O DATA CA-N POVESTI ,,, O ECHIPA DE FOTBAL ( CSM CAMPINA } CU UN GRUP UNIT DE SUPORTERI ADEVARATI ( GALERIA CSM ) . . PE UNDE AM FOST , Aproape toata tara am respectat si AM FOST RESPECTATI cel putin in toata prahova . acum de ceva vreme s-a terminat .... visul frumos . . DAR .. . . . ASTA NU INSEAMNA CA NOI SUPORTERII IUBITORI DE FOTBAL CURAT SI ADEVARAT NU M,AI EZISTA . .. DIN CONTRA RENASTEM EXACT CA PASEREA PX . USOR USOR VOM FI CE AM FOST . PE UNDE AM FOST INAINTE AM RESPECTAT SI AM FOST RESPECTATI . DAR AZI , S-A VAZUT INVAZIA TARANOILOR . RESTUL SE STIE . RESPECTAM ECHIPELE ADVERSE , INDIFERENT DE NUMELE LOR . noi , grupul nou de suporteri ai echipei de fotbal "SPORTUL CAMPINA " , VA ANUNTAM CA ..... EXISTAM SI VOM FII MAI MULT DE CAT AM FOST ,. VREM DOAR RESPECT SI FARA TRIVALITATI . RESPECT
    TYBYAS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. " invazia taranoilor " Esti prea redus mintal. Din pacate ,asa sunteti voi, mereu cu gura mare .Si iar ,din pacate ,stiti doar sa va plangeti, dar fotbal , LIPSA ! N ati fost in stare sa bateti o echipa ,din care , abia au strans 11 jucatori

      Ștergere
  4. Tybyas cate clase ai bai nenicule ??? "Ezista" macar doua ??? Grea gramatica asta . Rusinica tataaaa. "Paserea" ce mai zice ??? Ha ha ha.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sportul Câmpina, echipă formată de Mara este mai aproape de Unirea Câmpina. Mara , cu Manescu, Mihnea, Dan Enescu cu ajutorul CL Câmpina și altîi care au ajutat echipa, au dus Unirea în liga 3, după un an fantastic. Apropierea Sportului Câmpina de CSM, mi se pare deplasata. Dacă tu, Tybias ții cu CSM, probabil o să te muți cu bagajele la CS Câmpina, care o sa joace în liga A sau superliga Bună Prahova.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cs Campina? Ce liga ?Unde? poate in alt judet la prahova nu se poate din prima in superliga, sa pastram proportiile, nu este Petrolul, pentru care s-a desfiintat liga c adica liga a V-a unde era retrogradata si au creat posibilitatea pt liga a IV-a. Deci punct cu Cs Campina. In ceea ce priveste alt judet poate, aici NU.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar celor de la Bratasanca nu le.a fost rusine cand s au prezentat pe teren stiind bine ca nu au cei 2 sub 23 ani?stiau bine de cand au venit ca nu au sub 23 de ani.referitor la meci,campina nu a avut portar.nu se poate să iei 2 goluri din corner iar al 3-lea sa treaca pe sub tine.dar si fara portar au condus cu 2-1 si 3-2 pana in min.93.Nu a parut Bratasanca vreo super echipa si Campina să fi fost moartă d.p.v.al jocului.Daca aveau portar cu siguranta ii băteau.Dar una peste alta joc placut,fara duritati

    RăspundețiȘtergere
  8. Cate echipe promoveaza din seria asta???este o intreaga nebunie cu ligile astea!!!inainte stiai clar ca locul 1 duce direct in div D,acum nici divizia D nu mai e ce-a fost! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. nu promoveaza nimeni direct. sant 6 serii, locurile I din fiecare merg la baraj, prin tragere la sorti.

    RăspundețiȘtergere