sâmbătă, 8 aprilie 2017

Liga A, etapa a 21-a, partidele de sâmbătă după-amiază, rezultate

După-amiază au avut loc alte trei partide din etapa a 21-a, toate cele trei meciuri încheindu-se cu victorii la zero. Rezultatele complete înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

9 comentarii:

  1. Felicitari Covrig,Pistol(Porumbelul),Visan(Cel mai bun antrenor)...Pacat de jucatori ei saracii nu au nici o vina ca sunteti voi niste meseriasi aveti 3 clase ca trenul Covrig cu Pistol...unde este Banestiul ? Cu fostul antrenor nu era tot pe locul 3 ? Dar voi visati mai sus liga 3...liga 2...Ati facut o familie in cateva luni...Visane ai gasit munca altui om si te dai mare antrenor cu scoala ta cu tot...dar nu esti decat un simplu fotbalist care incearca sa le faca pe toate si cu stima...stai pe banca nu mai incurca pe Castroman,Ilioiu...O duminica frumoasa si mai ales o saptamana frumoasa domnule Covrig(cioban)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baietas vezi ca in primii 11 joaca 6 jucatori care nu erau la Burchi, asa ca trezestete. Sunt un jucator , sa si sti cine a scris, cu mixter Burchi juca fiecare ce l taia capul, vizavi de atmosfera cu Burchi ramaneam la o bere 4 juc , acum stau toti. El muncea mult saracu in timp antrenamentelor facea pregatire cu aia de la scoala de politie.

      Ștergere
  2. Ionuț Burchii nu e frumos ce faci!Toata stima pe Ion Burchii,dar asta-i viața !Se mai schimbă antrenorii pe la echipe,important e sa fie si ei anuntati de cine trebuie si cand trebuie!Nu sa afle de la orisicare!Ca o curiozitate,de ce nu ai intrat sa scrii dupa victoria asupra echipei din Blejoi,după un joc bun prestat al echipei din Banesti???....Concentreaza-te pe echipa ta,Intersport Filipesti Targ!Zic si eu,de ce nu ati castigat la Unirea Telejean?...Sunt convins ca a fost o refulare de a ta dupa debarcarea lipsita de fair-play a lui Ion,tatal tau !...Am dreptate ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Fam Burchi, deveniti penibili, invidia voastra este f mare, cu Visan s au castigat jocuri cu Paulesti, Blejoi etc, pe cand Burchi nu a castigat.niciodata. Fierbe sangele in voi sa vedeti ca echipa are rezultate, cred ca tot neamul stati cu degetele incrucisate, dar uitati va la voi eu zic, Burchi jr, mare fotbalist a.ajuns sa joace la lg a 5, este cam rusinos totusi

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e frumos să sari la beregata cuiva după un singur meci pierdut. Băneștiul are echipă bună,joacă un fotbal plăcut, ofensiv. Contributia lui Visan este evidenta , atât din teren cât și de pe bancă. Probabil că vor termina pe locul trei și nu este nicio rușine. Important este jocul și emulatia creată în jurul acestei echipe. Baftă!

    RăspundețiȘtergere
  5. B jr: tata am visat ca antrenai iarasi la Banesti
    B sr: nu tata, ca astia nu mai pierd. Dar piate rugaciunile noastre ne vor ajuta....
    Si asa primi un cadou de paste, Banesti in sfarsit au pierdut, sa poata si ei deschide iarasi gura. Scriem totneamul acum si pisica , catel, purcel, mama, tata, fii.
    Suntetipenibili fam Burchi

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rog frumos sa terminati cu jignirile la adresa mea si adresa tatalui meu...In primul rand eu nu am scris acel comentariu altcineva s a folosit de contul meu si s a dat drept BURCHI IONUT eu personal nu am nimic cu Covrig,Visan,Pistol...tatal meu nici atat chiar daca s a intamplat ce s a intamplat...Terminati cu jignirile si cu injuriile la familia si neamul nostru nu are nici o treaba ca joc eu in liga 5...Nu vreau sa ma cert cu nimeni nu vreau sa creez discutii mai ales ca sunt prieten foarte bun cu Marius Visan pe care il respect si ii doresc multa bafta...Eu si cu tatal meu va rugam sa terminati cu aceste comentarii si sa ne lasati in pace asa cum va lasam si noi!!!!!Repet comentariul nu a fost scris de mine(Burchi Ionut) cineva mi a folosit contul si uitati ce a putut sa iasa....Tot respectul !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ionut,unde vezi tu injurii?...eu nu vad...de ce zici ca a intrat cineva pe contul tau?...nu e niciun ionut semnat si nu se stie contul dupa care scrie

    RăspundețiȘtergere
  8. Pardon,cu Paulesti au decis arbitrii??????.

    RăspundețiȘtergere