duminică, 8 octombrie 2017

Liga A. CS Ceptura - Tricolorul Breaza 0-7

Cea mai categorică victorie a etapeia  fost realizată de elevii lui Florin Stăncioiu în deplasarea de pe terenul "lanternei roşii". Brezenii s-au impus de o manieră care nu mai necesită comentarii, cu un categoric 7-0, prin golurile marcate de Vişan şi Albină (câte două), Şovăială, Muşea şi Duricu.
Rezultatele complete ale etapei şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

17 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Breaza! Instrucție la ceptura făcută de copii lu' Stancioiu! Acum nu mai zice nimeni nimic ca meciul a fost oprit cu 15-20 de minute înainte pentru ca nu mai avea nici o miza! Felicitări Breaza! O echipa frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate vrei să spui copiii lui STĂNCIOIU! Cu 3 de i! Și care e meritul lui STĂNCIOIU? Face 2 antrenamente pe săptămână, la care vine cu hainele de oraș și la care, după cum el însuși a spus, nu vin toți jucătorii! A făcut vreun antrenament suplimentar cu acesti copii? Și intre noi fie vorba doar Duricu poate fi numit copil, la 17 ani! La 19 ani parcă nu mai ești copil, trebuia să fii la alt nivel. Deci meritul este al lor , progresul lor vine din jocurile oficiale sau de pregătire și nicidecum din antrenamentele lui STĂNCIOIU! Sau cum spunea un jucător de la Breaza, acum ceva timp , citez :"ne antrenează de parcă am fi dansatori! "

    RăspundețiȘtergere
  4. Care copii prietene???...că dacă nu erau băieții de la cornu...erau terminați...de când au venit ei sa schimbat totul...nu ai fost la meci sa vezi cine și cum a jucat...

    RăspundețiȘtergere
  5. ma dar ce ai tu cu stancioiu?

    RăspundețiȘtergere
  6. albina visan duricu musea calin ilie damian briota toti au jucat mai anonim fara cunostinte despre fotbal

    RăspundețiȘtergere
  7. mai prieteneee vezi ti de foamea ta nespalat de var si transpiratie

    RăspundețiȘtergere
  8. Stancioiu nu face nimic...a adus câțiva jucători cu experiență..care fac totul..daca erați la meci..vedeați..că de comentarii sunteți toți buni...nu știe decât să înjure și să își facă jucătorii de ras ..stancioiu ..asta face de când îl știu...copiii îi ține în brațe și vorbește frumos cu ei..și cu cei care duc echipa in spate..ii injura sau le vorbește urat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca e exact invers! Sunt brezean si merg frecvent la meciuri si singurii jucatori pe care Stancioiu ii înjură sunt copii pentru ca are pretenții de la ei! La ceptura, toate golurile au fost făcute de copii! Au fost goluri din execuții proprii si pe calitatea lor personală, așa ca nu mai vorbiți in neștiința de cauza!

      Ștergere
    2. Deci injura copiii! Dacă ar fi copilul tău înjurat, ce ai face mai Daniel? Pretenții să aibă dacă ar lucra cu ei mai mult, suplimentar! Așa, o dată, de două ori pe săptămână și cu ceilalți fraieri la care, după tine, nu are pretenții, e frecție știi tu unde!

      Ștergere
    3. Goluri din execuții proprii! Păi ce ai vrea să tragă la poartă cu piciorul altuia? Sau ei centrează, ei dau cu capul!

      Ștergere
  9. CE ANTRENOR A MAI FOST LA BREAZA SA L COMPARI PE STANCIOIU MAI SARACULE? MARS LA ZIDARI SARACIA DR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici ai dreptate! Stancioiu e cel mai mare antrenor din istoria fotbalului brezean! Promovare în liga a doua !

      Ștergere
    2. Am auzit că o să i se facă o mică statuie și stadionul Parc va fi numit după numele marelui vostru antrenor.

      Ștergere
  10. daca esti cel care acum e servitor pe la cornu esti tare frustrat

    RăspundețiȘtergere
  11. ai fost la meci mai saracule?esti neghiob

    RăspundețiȘtergere