duminică, 27 mai 2018

Liga B, Seria Est, etapa a 24-a, rezultate şi clasament

Olimpia Gornet Cricov - Progresul Boldeşti Grădiştea 11-0
AS Gherghiţa - Podgoria Vadu Săpat 8-2
AS Tg. Vechi Stănceşti - Progresul Puchenii Moşneni 1-1
CS Brazi - CS Brazi Negoieşti 0-2
Akademia Ploieşti - Olimpia Cireşanu 2-3
AS Pleaşa - CS Măneşti Băltiţa 2-0
AS Gorgota - Avântul Iordăcheanu 0-1
Clasament
1. CS Brazi Negoieşti 53 puncte
2. Progresul Puchenii Moşneni 52
3. Olimpia Cireşanu 50
4. AS Gherghiţa 46
5. Avântul Iordăcheanu 36
6. Podgoria Vadu Săpat 34
7. CS Măneşti Băltiţa 30
8. AS Gorgota 27
9. AS Tg. Vechi Stănceşti 27
10. CS Brazi 24
11. Akademika Ploieşti 23
12. AS Pleaşa 21
13. Progresul Boldeşti Grădiştea 21
14. Olimpia Gornet Cricov 18

15 comentarii:

  1. Văd ca azi Gherghita a avut jucători! Stancesti nu s-a dat la oparte deși bosii de la Akademica roiau la stadion. Nu înțeleg ce scopuri au acești dubioși de la Akademica? Bravo echipei noastre care trebuia sa bată cu 5-1 la ce ocazii a avut!Și a jucat și cu niște copii în teren!
    AJF va rugam scapati-ne de ciumele de la Gherghita, Akademica și de șmecherii de la Pucheni care fac pe săracii și nevinovații dar așteaptă banii sa cedeze locul! Rușine

    RăspundețiȘtergere
  2. Hopaaaa Mosneni, ce s-a întâmplat ? Nu ai mai sărit cu banii Catinca și akademicienii? Am început naibii sa mă bucur ca va ia fața Negoieşti. ..
    Mai bine cu galagiosii ăia decât cu hoți ca la Gherghita sau care mai face d-astea! Măcar aia își văd de jocu lor. Huooo hoții mosneni și gherghita. Sunt din Baltița și mereu ne-am certat cu negoiestii, dar măcar ei joaca doar pe teren

    RăspundețiȘtergere
  3. Ia uite băi. ...Gherghina a avut mai mult de 8 jucători și nu s-au accidentat la încălzire! Alooo ajf , încă nu i-ați dat afară?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de la Vadu Săpat. Gherghita are echipă bună. Nu știu dacă sunt dublu legitimați dar îi zăpăcește pe Pucheni dacă joaca corect. Urât ce au făcut. Și-au bătut joc de competiție. Sper sa intre Ciresanu sau Negoesto

    RăspundețiȘtergere
  5. Gherghita, ați avut 11? Băi, d-aia rămânem în mocirlă. ...Din cauza unora ca voi care încă mai sunteți în regimul cooperativei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iordacheanu si-a dat viata pe teren ieri cu Gorgota , cred ca si acum cauta gorgotenii mingiile aruncate in cimitir de oaspeti :)))) nu acelasi lucru lau facut etapa trecuta cand au pierdut 1 - 5 cu Pleasa :)))))) arbitri au inceput jocul cu 10 minute intarziere pt ca de ... nu venise Safta arbitru , jucator la Iordacheanu :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și cu ce au greșit ca și-au dat viata pe teren?și dacă tot ești atât de bine informat ai face bine sa te uiți cu ce echipa au început meciul cu pleasa, când le-au lipsit jumate din titulari.au jucat în poarta cu un jucător de câmp și dacă tot ai fost la meciul de la Gorgota s-a văzut ce portar au cei de la Iordacheanu!!!referitor la întârziere poate ai auzit de "sfertul academic", dacă nu,mai informează-te.

      Ștergere
    2. Cu ce au greșit că și-au dat viața pe teren? Și dacă tot ești atât de bine informat, la meciul cu pleasa de ce nu spui ce echipa au avut cei din Iordacheanu, ca au avut în poarta un jucător de câmp, pe când la Gorgota s-a văzut ce portar au, ca nu a trecut nimic de el!!! Referitor la întârziere, poate ai auzit de "sfertul academic", dacă nu, mai informează-te..

      Ștergere
    3. Cu ce au greșit că și-au dat viața pe teren? Și dacă tot ești atât de bine informat, la meciul cu pleasa de ce nu spui ce echipa au avut cei din Iordacheanu, ca au avut în poarta un jucător de câmp, pe când la Gorgota s-a văzut ce portar au, ca nu a trecut nimic de el!!! Referitor la întârziere, poate ai auzit de "sfertul academic", dacă nu, mai informează-te..

      Ștergere
    4. Sunt destul de informat si imi pare rau ca NU leam spus celor de la Gorgota sa faca contestatie pe portarul vostru de la URLATI

      Ștergere
    5. Esti informat foarte prost :)) trebuia se le dai si 200 lei sa sustina contestatia

      Ștergere
    6. Esti informat foarte prost:)))
      Trebuia sa le dai si 200 lei pentru susținerea contestației

      Ștergere
    7. Se vede cât de bine informat ești, daca tu spui ca portarul este de la urlați :))) la ce informații deții ma mir ca nu spui ca băiatul este de la Petrolul, nu de alta, dar locuiește în Ploiești omul ;)

      Ștergere
  7. Akademica și-a luat cam țeapă! Nu pot lua locul mosnenilor .și cum toată lumea e cu ochii pe ei,va apărea în presă ,plângeri la FRF....Plângerea cred ca deja a fost depusă după blatul ordinar al gherghitei (din câte cunosc).O sa fie spectacol pe la ajf,o sa vedeți!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am fost la meciul de la Stancesti sa vad daca gazdele au intradevar prietenie cu cei de la Akademica stiut faptul ca de la Stancesti au plecat 5 baieti catre acasta echipa dar nu a fost asa Nu stiu ce lot au astia de la Stancesti dar in teren am vazut niste copilasi foarte buni.majoritatea sub 20 ani ba unii mai mici 15..16 ani care au facut demonstratie de fotbal in fata liderului Am inteles ca toti provin de la grupa de copii 2003 a aceleiasi echipe Sincer nu am mai intalbit o echipa de sat care sa foloseasca atatia copii la acest nivel .unde deobicei se vad majoritatea sariti de 30 ani Felicitari ptr seriozitate si sa l.e mearga proiectul cu copii

    RăspundețiȘtergere