vineri, 8 iunie 2018

Fortuna Breaza - Voinţa Buftea 1-1, în prima manşă a barajului pentru turneul semifinal al juniorilor B

În prezenţa a aproximativ 400 de persoane, joi după-amiază pe stadionul "Parc" din Breaza a avut loc prima manşă a barajului pentru calificarea la turneul semifinal al juniorilor B, Fortuna Breaza - Voinţa Buftea. Gazdele, antrenate de Marius Vişan, au deschis scorul în prima repriză prin Dogaru. După pauză, au fost mai multe faze în care brezenii au acuzat arbitrajul brigăzii dâmboviţene, cea mai gravă fiind accidentarea lui A. Chivu, soldată cu fractură, fază la care arbitrul nu a dictat nici măcar fault! A dat în schimb penalty pentru ilfoveni la o fază hilară, astfel că la finalul partidei s-a consemnat un injust rezulta de egalitate, 1-1.
Returul va avea loc sâmbătă, la Buftea, de la ora 17.30.
În jocul de joi, antrenorul Marius Vişan a aliniat următoarea formulă de start: Neacşu - Diaconu, Gheorghe, Drăghiceanu, Alecu, Şerban, Dinu, Ştefănoiu, Dumitrache, Cârstian, Dogaru, iar pe parcurs au mai intrat: Chivu, Barbu şi Ciobotaru.

3 comentarii:

  1. De ce nu punctează nimeni faptul că la sfârșitul partidei, antrenorul echipei gazda, își lovește unul dintre elevi chiar pe gazon?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate bravo, sa vezi acum in deplasare ce bataie le a dat la mai multi! A batut 15 —16 jucatori, desi a avut la meci 12 copii. Bai frusttilor, are respectul tuturor parintilor, mai rar un om cu un caracter ca al lui, ce ofera in primul rand educatie.

    RăspundețiȘtergere