duminică, 24 iunie 2018

Înfrângere severă pentru CS Blejoi, în prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a

Sâmbătă, CS Blejoi a jucat în deplasare prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, adversară fiind câştigătoarea campionatului judeţului Călăraşi, Venus Independenţa. Chiar dacă prahovenii au deschis scorul prin Adrian Vintilă au fost egalaţi înainte de pauză, pentru ca repriza secundă să cedeze, astfel că la capătul celor 90 de minute formaţia călărăşeană s-a impus cu scorul de 5-1. O înfrângere severă, dar elevii lui Răzvan Vlad speră că pot întoarce rezultatul, în returul care va avea loc sâmbăta viitoare, pe arena din Blejoi.

25 de comentarii:

  1. Cum de nu comentează nimic "atotștiutori" de la Blejoi? Asa se întâmplă când o echipă este "umflata" mai mult decât trebuie de către apropiați, ziariști, AJF Prahova, etc. Urât rezultat în manșa tur, dar după cum a arătat în returul de campionat și în finală Cupei fază Judeteana, nu este nimic întâmplător.... Dar așa se întâmplă când nu vezi că echipa nu joacă nimic și asta din cauză că nu are antrenor.... A se vedea și rezultatul meciului selecționatei județului Prahova cu cea a județului Buzău, selecționata Judeteana fiind "condusă" de același pseudoantrenor...Cat despre oficialii celor din Blejoi, dați-i alinte cu aroganta, nesimțirea și veți obține f. bune rezultate pe banii contribuabililor din Blejoi!!!! PS:nu a mai condus meciul Safta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tarusii din tribuna , numai cantati acum : Asta e Blejoiul ?

    RăspundețiȘtergere
  3. CS Blejoi o echipă unflată de unii ziariști di Ploiești și ajutată de AJF.Acum s-a văzut adevărata valoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marea vedeta adrian vintila ce facurati nene ??? Se pare ca sezonul viitor o sa jucati din nou pe izlazurile ligii a 4 a ph. Asta ti-e valoarea ???Sau a fost terenul rau si adversarii agresivi ...

    RăspundețiȘtergere
  5. DL mainea nu a mai avut acces la fluierasi ? Sa-i faca el cu ou si oțet si sa se schimbe aia după cum vrea el?...iar marele antrenor vlad își arată valoarea acum...margarit ii da clasa....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mărgărit nici nu stie pe ce lume trăiește.Sa nu ramana in pom ca pe la Plopeni a apărut și Dumitrache.
      Iar de Blejoi e usor sa râzi dar de ce nu au fost altii mai puternici decat ei sa castige campionatul?

      Ștergere
  6. DL mainea nu a mai avut acces la fluierasi ? Sa-i faca el cu ou si oțet si sa se schimbe aia după cum vrea el?...iar marele antrenor vlad își arată valoarea acum...margarit ii da clasa....

    RăspundețiȘtergere
  7. nu cred ca e neaparat vina antrenorului,dar cand toate fosilele depasite ca baraca sau filip dau de o echipa care stie cat de cat fotbal le tremura chilotii de parca ar avea parkinson.ha ha ha.probabil ca acel esec din cupa cand le-a bagat o rezerva de la paulesti mortul in casa a lasat urme adanci pt baieti.nu e problema ca o sa mai aiba ocazia si la anu’ prin campionat sa o ia si de la strejnic sau coada izvor

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Trestioreanu un comentariu,un pronostic,nimic?V-a mîncat pisica limba?

    RăspundețiȘtergere
  9. Meciul selecționatei județului Prahova,pierdut din cauza antrenorului Vlad, care a adus majoritatea jucătorilor de la echipa de suflet (Blejoi)și a făcut experimente în apărare cu jucători care nu au valoare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Meciul selecționatei județului Prahova,pierdut din cauza antrenorului Vlad, care a adus majoritatea jucătorilor de la echipa de suflet (Blejoi)și a făcut experimente în apărare cu jucători care nu au valoare.
    Și la Călărași și la Mogosoaia apărarea a fost la pământ. Stoica trecut în stânga și retras Ruptureanu fundaș dreapta,o aiureala care a costat în amândouă meciurile.experimentele nu se fac în meciurile de calificare.Filip este depășit, Iordache amețit, iar fundași laterali idem cu fundasii centrali.. Ca și în finala cupei județene.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu imi aduc aminte in ultimii ani sa nu castige barajul de promovare o echipa din Prahova ! Dar asta e Blejoiul ! :))) poate spălați rusinea in retur ( vedetelor ) Asta e Blejoiul , Asta e Blejoiul , sa va aud acum !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce usor e sa dai in pomul roditor, voi niste neica-nimeni.Nu ma intereseaza cine sunteti, dar sa va clasati si voi in primele echipe ani dea randul si pe urma sa va dati cu parerea....Vedeti ca suntem campioni de drept

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca ai ceva in navodu’ ala de la baietii de la independenta

      Ștergere
    2. A dat peste navodul...e plin ochi :)) Maine sa va luati halau.

      Ștergere
  13. Ati cheltuit atatia bani si degeaba...tot la liga 4. Nea Mainea de cati ani nu a mai ratat prahova promovarea la liga 3 ??? Tot la coada izvor, ceptura , brebu... abia va asteptam campionilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mainea fotograful,am citit in ziarul prahova azi si se pare ca nu gazonul e de vina😂😃🤣eu zic ca nu v-ați adaptat la condițiile meteo din zona Bărăgan,ai putea sa-l tragi la răspundere pe Busuioc de la protv😂🤣😃sunteti penibili,rusinea județului!!!!dar sincer,ce sa căutați voi in liga a 3-a cu vestiare tip vagon si terenul langa niste grajduri?!?😂🤣😃😃😃😃demisia!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. O sa jucati pe manele...la coada izvorului...va asteptam

    RăspundețiȘtergere
  16. Nea Paule....iti spun eu de ce te iubeste lumea asa de mult, de aroganta ce o emani. Asta e motivul pentru care toti ti-au urat de bine. Adu-ti aminte ca roata se intoarce...cum radeai de altii prin judet..acum rade judetul de tine. La Blejoi s-a depasit limita de aroganta pe metru patrat.

    RăspundețiȘtergere
  17. Independenta cu 6-7 jucatori fosti in liga 1,Blejoi cu jucatori din curtea scolii,va rugam faceti diferenta.Blejoi poate sa invinga in retur numai daca vrea Independenta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa va dau citeva exemple si sa nu mai certati jucatorii de la Blejoi: Borbely camp. cu Otelul Galati, U.Craiova, KAZASTAN. SIRIA. Epaminonda Nicu Urziceni Liga campionilor Marin Laurentiu portar Farul C-ta M.Stefan Dinamo Buc.Vincene Toma camp. mondial cu nationala de minifotbal a RO.Ene si Chiva Juv. Buc si altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci de ce va credeti fotbalisti? Ati scos capul din judet si v-au umplut altii poarta. Maine, sa va dati cu niste fotbalina...poate nu o sa mai luati 5.

      Ștergere
    2. Unii dintre cei de acolo au aproape 40 de ani. Asta nu e o scuza (sa te bată niste batranei in fotbal, iar tu la tinerel sa fi fotbalist doar pe foaia de joc), ci o mare prostie

      Ștergere
    3. astia toti au impreuna 250 de ani :)))))) e ca si cum i-ar fi batut echipa lui chirita, alt cimitir al elefantilor dar varianta de ph

      Ștergere
  19. AM AUZIT CA STANCIOIU SE DUCE ANTRENOR

    RăspundețiȘtergere