duminică, 3 iunie 2018

Liga B, Seria Sud, etapa a 28-a, rezultate şi clasament

Unirea Călineşti - Unirea Brăteşti 3-0
Sportul Câmpina - Prahova Nedelea 2-2
CS Brazi Popeşti - AS Româneşti 1-2
Stejarul Goruna - Tineretul Poienarii Burchii 3-1
Avântul Măgureni - AS Potigrafu 3-0
CS Măneşti - CS Brazi II 4-3
CS Cornu II - Muntenii Câmpina 2-3
NG Brătăşanca - Muntenia Blejoi 1-0
Clasament
1. Sportul Câmpina 65 puncte
2. AS Româneşti 63
3. Avântul Măgureni 58
4. Muntenii Câmpina 58
5. Prahova Nedelea 51
6. Stejarul Goruna 49
7. CS Măneşti 39
8. Tineretul Poienarii Burchii 34
9. Muntenia Blejoi 33
10. AS Potigrafu 32
11. CS Brazi Popeşti 31
12. CS Cornu II 31
13. Unirea Călineşti 28
14. CS Brazi II 23
15. NG Brătăşanca 19
16. Unirea Brăteşti 9

14 comentarii:

  1. Sportul, din nou la mana noastră . Deocamdată nu cred ca o sa ne prezentam...!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prezentați-va mai batausilor(tata+fiu)! Jucați numai pe fals și decât laude se aud de la voi dar nimic arătat în fotbal! În seria voastră dați vina pe toți țărănusii dar voi urmăriți arbitrii în trafic. La anul veniți cu fruntea sus la ajf plini de pretenții dar câștigați 5 meciuri într-un campionat și papat banii lu ala cu wiiking.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbeam in numele adversarilor de la Românești. Adica din partea Stejarului. :)

      Ștergere
  3. Care mana , dreapta sau stânga?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti vai de capul vostru. Simplu: Stejarul Goruna nu face deplasarea la Romanesti,(ajf...vezi ca e a-3-a)..stii tu de ce!!! Magureni se incurca la Poienarii Burchii...acolo vin aia doi din Ilfov..caz ce e trimis la comisia pt statutul jucatorului..nesolutionat inca ..vezi site-ul ajf...si Magureni pierde meciul acolo...Sportul obligata sa castige la Calinesti, apoi Magureni se preda acasa cu Romanesti, ca nu are ce sa faca..e obligata...apoi se joaca ultima etapa pe Rafinariei..unde gazdele au prima optiune...Dar Ajf o sa o premieze pe Romanesti pt noncombat:))))...oamenii nu mai joaca de 5 etape..sunt urs..acasa rupe tot..pe Duricu, priviti imaginile si castiga cu 7 -1...pai mai joaca cu Muntenii 3 ani..si nu are cum sa castige nici un pct...doar acolo la camere la Barcanesti...hai pa..ca pute rau

    RăspundețiȘtergere
  5. Mara nu faci nimica pierzi locul 1 .... Iar vreti sa depindeti de alti ... Nu sunteti in stare sa bateti pe nimeni de 4 meciuri . fa mai mara o contestatie ca nu promovati . aici sa scris istoria voastra

    RăspundețiȘtergere
  6. Numai acuzatii nefondate si de prost gust. Vedeti-va de echipele voastre. Mult succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar de ce nu se vorbește nimic despre problemele de promovare ce le are sportul campina datorita jucatorilor cu probleme scriptice. Adică mai pe înțelesul multora aceasta problema iese la iveala zilele astea deoarece comisia privind statutul jucătorului trebuie sa facă lumina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine obliga Magureniul sa se predea?
    Magurenuiul nu se preda niciodata si nici nu ne vindem pe doua lazi de bere venite de la Campina,voi aveti grija sa platiti arbitrajul ,sa nu cumva sa aveti soarta altor echipe din CAMPINA

    RăspundețiȘtergere
  9. Se vede din avion ca ești pro muntenii! Duricu de ce a luat 3etape în meciul cu stejarul? A.... Da, pt ca este ușa de biserica! Nu îl înjurați de mama ca e decedata dar e primul care înjura grosolan. Ce aveți cu cei de la Românești?? Tot spune-ți ca sunt noncombat dar am văzut ca joaca. Dacă voi muntenii nu va prezentați într-o deplasare este normal sa se ia Ajf de echipa gazda? Pe ce motiv? Mai lasati comentariile și jucați fotbal. Nu sunt din zona Ploieștiului, chiar din Câmpina, dar am observat și urmărit mereu clinciurile pe acest site și lucrurile nu stau cam asa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Face Mara contestație care nu are cum sa o câștige doar premiindul pe cel contestat sa nu se prezinte miercuri la ajf. Dar o sa aibă surpriza unui flagrant. Se știe cat a încercat să-i mituiasca pe cei de la Nedelea ca doar am f la meci.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am auzit ca cei din Popesti si au dat sorturile jos pentru 2 bete, in disputa cu cei din Romanesti. Dupa ce Popestiul a condus cu 1-0,oaspetii marcand golul victoriei pe final.Mai e ceva de comentat ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Am auzit ca cei din Popesti si au dat sorturile jos pentru 2 bete, in disputa cu cei din Romanesti. Dupa ce Popestiul a condus cu 1-0,oaspetii marcand golul victoriei pe final.Mai e ceva de comentat ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Vezi ca e a3-a.... Si ce dacă??!!sunt trei neprezentari ale Româneștiului? Vorbiți numai prostii! Vedeți-vă de echipele voastre..

    RăspundețiȘtergere