sâmbătă, 9 iunie 2018

Liga A, etapa a 30-a, rezultatele partidelor de sâmbătă dimineaţă

Alte două jocuri din ultima etapă a Ligii A s-au încheiat în urmă cu puţine momente. Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

11 comentarii:

  1. 2-2 Banesti -Cornu .Cornu a condus cu 1-0 și 2-1.A egalat de fiecare dată Băneștiul prin Visan, care a făcut un joc foarte bun Băneștiul a terminat pe locul 4, dezamăgitor pentru investițiile făcute. Și o remarca :Visan -jucătorul, un joc foarte bun, dar, prin schimbările posturilor jucătorilor, prin faptul că obliga jucătorii să joace numai cu el, mai mult rău face echipei .Le știrbește personalitatea. Nu mai vorbesc de limbajul său. Se crede buricul pământului. Care e diferența dintre Burchi, care nu avea condiții și termina campionatul onorabil și Visan, care ia o căruță de bani și termina pe 4?

    RăspundețiȘtergere
  2. Burchi jr .....iarasi plangi, mai pune 3 pct castigate de echipa, rezulta locul 3 , doi ani consecutiv. Deci mucles! Apropo , bine ca i injura Visan, asa si merita, la ce joaca. Daca e baiat destept sa i dea pe toti afara, daca nu este el acolo, sunteti pe locul 7 —8'. Dar stai linistit ca i pregatim revenitea la Breaza. Adiosss si vine taicatu iarasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Revenirea la Breaza? Și cu Stancioiu ce faceți ?Păi zici că fără Visan -jucător, erau pe 7.Păi nu el a transferat pe cine a vrut? Dacă echipa nu se descurca fără Visan în teren , unde e meritul antrenorului Visan? Dar, parcă a mai lăsat Breaza cu ochii în soare odată! De ce a plecat? Vrea să joace cu echipa de juniori Fortuna la Breaza? Foarte bine! Sunt buni, îi transfera pe toți la Tricolorul și nu mai plătesc părinții taxe. Dar , va face Visan asta sau vrea teren de joc și de antrenament gratis?

      Ștergere
    2. burchi, stai linistit nu te mai ambala, ca in tur Visan, din cate mi-aduc aminte, n-a jucat si echipa a mers bine, chiar bine de tot, aici parca e meritul antrenorului sau nu, tu cum zici? Cat despre subiectul Fortuna nu stiu de ce iti bati tu capul ca cineva altceva, pentru ca la ce a facut acolo ar trebui sa ia aminte si csc si cam toate cluburile din zona. cat despre ultima intrebare fi mai explicit

      Ștergere
    3. Te contrazici, ba că fără Visan sunt de locul 7-8, ba că au mers bine de tot. Și dacă pleacă la Breaza ce ?Se termina fotbalul la Banesti? A avut destule conflicte cu unii jucători, nu cred că îl va plânge multa lume.

      Ștergere
    4. Măi burchisor, cel din 12 ora 11,47 nu acelasi cu cel din 10 13,32 asa ca taci ca nu se contrazice nimeri, doar tu ai impresia ca decat unul e contra ta, dar se pare ca mai multi nu va vor înapoi, acasă

      Ștergere
  3. Zi sa mori tu, sa n-ai parte de mine

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Dacă stăteai liniștit era mai bine! Corect este odată, legat. Este adverb de timp .După logica ta niciodată o să -l scrii "nici o dată "!Hai pa și mai pune mâna pe carte !De citit, nu de joc!

      Ștergere
    2. Papitoiule, crezi ca intereseaza pe cineva că ști tu română? Putea sa-i lase cu ochii în soare o dată si putea să îi lase si a doua oară, ca apropo forbalist tot nu esti

      Ștergere